buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
dALAS BESTE: Mahad Abdi Abdillahi gikk foran for Brumunddal. Her en 16-åringen i duell med tidligere HamKam-spiller Mustafa Hassan og Hassan Mohamed Yusuf. FOTO: mANZOR hAZARA
 
Får ikke bruke cuppengene
Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter har fått beskjed om at inntektene fra cupkampen mot Lillestrøm ikke vil bli brukt på sport.

Publisert: 07.mai.2017 20:21
Oppdatert: 07.mai.2017 20:21

Skeid - Brumunddal 2-0

Brumunddal står med ett mål på fire kamper så langt denne sesongen, men Fred Leo Nysæter ser ingen grunn til å male fanden på veggen av den grunn.

- Vi har møtt tre av de beste lagene i løpet av de første kampene. At vi står med tre poeng etter de kampene, er cirka som forventet, sier Nysæter til HA-sporten.

cupfest

Onsdag 24. mai kommer Lillestrøm og Aleksander Melgalvis på besøk til Sveum, og den kampen vil trolig gi Brumunddal 200.000 kroner.

Men treneren får ikke carte blanche til å hente nye spillere av den grunn.

- Pengene går rett i klubbkassa, sier Nysæter.

- Hva synes du om det?

- Hva jeg mener om det, er egentlig ikke så farlig. Dette er noe klubben har bestemt, og jeg forholder meg til det, sier Nysæter, som tror laget er godt nok som det er.

- For å si det på en annen måte: Vi har Mahad (Abdi Abdillahi, se egen sak) på 16 år som er strålende, og vi kommer også inn med to andre unge spillere som får erfaring. Bare vi får øvd litt mer, så er jeg helt sikker på at de spillerne vi har er gode nok, sier han.

forstår klubben

Aleksander Melgalvis, som regnes som det store trekkplasteret når Lillestrøm ankommer Sveum, var på plass på Nordre Åsen og heiet på Brumunddal søndag.

Og han har forståelse for at klubben ikke vil gå ut og forsterke.

- De får litt penger for den kampen, men det er kanskje bedre å bruke pengene på å betale ned litt gjeld. Laget er bra, og jeg tror de vil ta en del poeng utover i sesongen, sier Melgalvis til HA-sporten.

Han håper på over 2.000 tilskuere.

- Vi får håpe på fint vær, og at både Dala-publikummet og Kanarifansen stiller opp. Dette blir veldig moro, og jeg gleder meg stort til å komme hjem og spille, sier Melgalvis.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat