buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Kritisk: Per Ivar Staberg, her fotografert sammen med VIFs Daniel Fredheim Holm i 2014, håper Brumunddal får omkamp mot KFUM. foto: NTB / SCANPIX
 
Frykter at Dala ikke får spille omkamp
Tidligere toppdommer Per Ivar Staberg (47) håper Brumunddals protest blir godtatt. Men han er langt ifra sikker på at rettferdigheten vil seire.

Publisert: 27.jun.2017 19:35
Oppdatert: 27.jun.2017 19:50

Da Brumunddal tapte 2–1 for KFUM lørdag, scoret vertenes Emil Ekblom et meget kontroversielt mål på overtid.

Mens Christoffer Heier Solbakken lå nede, spilte Oslo-laget ballen tilbake til gjestenes keeper. Og mens ballen rullet mot ham, satte Ekblom fart, snappet den foran ham og rullet kula i mål.

Holst fikk gult kort da han løp rasende etter spissen, mens resten av Dala-laget kokte av sinne.

Etter kampen la Fred Leo Nysæter inn protest.

tragisk

Tidligere toppdommer Per Ivar Staberg sparer ikke på kruttet overfor HA-sporten.

– Jeg så situasjonen på Eurosport søndag, og det er tragisk det som skjer. Det er utrolig at dommeren setter i gang spillet mens en Brumunddal-spiller ligger nede. Og det er en KFUM-spiller som utnytter muligheten og scorer. Dette er på ingen måte fair play, sier Staberg.

KFUM har lagt seg flate og sagt at de ønsker å spille kampen på nytt.

Men Staberg er ikke sikker på om det holder .

– Jeg tror faktisk ikke det holder, selv om lagene er enige om å spille på nytt. Slik jeg har fortsatt regelen for å få gjennom en omkamp, må det ha skjedd en formell feil. Og her vil det bli tatt stilling til skjønn, sier han.

Staberg legger til:

– Det vil nok ikke bli noen presedens at begge lagene ønsker å spille kampen på nytt, for det må være én type hendelse. Dersom de som styrer dette, tar til fornuften, vil man se det urimelige i situasjonen, sier han.

DOMSUTVALGET AVGJØR

DA HA-sporten var i kontakt med brumunddølen Thor-Erik Stenberg, som er daglig leder i KFUM, var han krystallklar på at de aksepterer å spille kampen på nytt.

– Vi skulle gjerne vært uten denne episoden, for dette er ikke måten vi ønsker å vinne kamper på, sier Stenberg.

Men selv om begge lagene ønsker ny kamp, forteller konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, at det er domsutvalget som tar avgjørelsen.

– Det er ikke vi som behandler den. Men etter at et lag har lagt inn en protest, får det andre laget tre dager på seg til å svare. Og når det er blitt gjort, blir saken behandlet av domsutvalget. Det er ikke berammet noe møte der ennå, men det vil skje fort, forteller han til HA-sporten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat