buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
I TANKEBOKSEN: Jonatan Helmersen, her avbildet mot Follo forrige sesong, vurderer i disse dager hva fotballframtiden vil bringe.FOTO: ARVE H. BLYSTAD
 
Helmersen skal trene med Elverum
Jonatan Helmersen skal kjenne på nivået i Elverum neste uke. Nå vurderer 22-åringen hva han vil med fotballkarrieren.

Publisert: 08.des.2017 21:51
Oppdatert: 08.des.2017 21:53

Angrepsspilleren har brukt lang tid på å fordøye Brumunddals nedrykk og ofret fotball lite tanke den siste tiden.

Men det står ikke på alternativene for lærerstudenten, som neste uke er invitert til å trene med 2. divisjonslaget Elverum.

– SPENNENDE MULIGHET

– De ringte meg fra Elverum og ville ha meg på trening. Det er en spennende mulighet, sier Helmersen.

Han er klar på at det i første omgang dreier seg om å bli kjent med klubben, spillerne og hvordan nivået er. Likevel legger han ikke skjul på at tanken om å få kontrakt er der som en gulrot.

– Dersom jeg lykkes på disse treningene så vet man jo ikke hva som kan skje. De har sagt at de vil bli bedre kjent med meg, så får vi se hva som skjer.

22-åringen tok nedrykket med Brumunddal tungt. Han har ventet med å ta et valg rundt fotballframtiden fram til avdelingsoppsettene kom denne uken. Nå som Dala fikk hele ni turer til Trondheim, ble de hvite og blå et mindre aktuelt alternativ for angrepsspilleren.

– Jeg håpet på en mer regional avdeling for Brumunddal. Da hadde det vært mer aktuelt for meg å fortsette i klubben, men nå blir det vanskelig, sier han.

Furnes som alternativ

I tillegg er lysluggen ønsket i moderklubben Furnes på nivå fem. Laget har nettopp rykket opp og er i en prosess der de bygger et slagkraftig lag for å takle det nye nivået.

Dessuten er Karsten Thune hentet inn som trener for grøntrøyene. Helmersen mener Furnes er et spennende alternativ.

– Jeg har veldig sansen for Karsten og tror ikke det finnes mange i distriktet som er mer fotballkyndige. Prosjektet de har på gang der er spennende. Om man skulle gå for Furnes så åpner det også for å få tid til andre ting enn fotball, sier han.

Veiskille

For nå blir det enten eller. «Full pupp», som han selv kaller det, i Elverum eller å fortsette karrieren i lavere divisjoner.

Han studerer til å bli lærer og bruker i tillegg en del tid til jobb.

– Man har jo kjent litt på det de siste sesongene når man har måttet prioritere fotball hver dag hele uka. Fotball er kanskje det morsomste jeg vet, men det kommer et tidspunkt der man kjenner litt på at man gjerne kunne gjort annet også.

Daglig leder i Elverum, Per Steinar Krogsæter, bekrefter at også Kristian Eriksen skal trene med laget. Det lyktes ikke HA-sporten å komme i kontakt med Eriksen fredag.

Forrige uke signerte keeper Emil Holst for Elverum. Også han spilte i Brumunddal forrige sesong.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat