buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
REDNING: Da Brumunddal tapte 1–0 for HamKam i februar, vartet Emil Holst opp med en rekke gode redninger. Her stopper 20-åringen Ivar Sollie Rønning.
 
Holst har lagt om livsstilen
Emil Holst (20) har blitt opptatt av kosthold og trening. Nå føler unggutten at han får igjen for sin nye livsstil.

Publisert: 28.mar.2017 06:29
Oppdatert: 28.mar.2017 06:46

– Jeg har alltid hatt noen ekstra kilo på kroppen, og det er noe jeg har hørt i alle år. Nå har jeg gjort noen endringer i hvordan jeg legger opp dagen, der jeg er mer strukturert. Jeg har gått ned mye i fettprosent, men ikke i vekt. Jeg har fått mer muskler, forteller Dala-keeper Emil Holst til HA-sporten.

tre treninger om dagen

Holst, som alltid har vært regnet som et stort talent, men som har slitt med å virkelig slå gjennom som seniorspiller, forteller at han legger ned mange timer trening i uka.

– Jeg står opp tidlig, lager mat til hele dagen, drar på snekkerjobb, kjører en liten økt på Treningskompaniet, spiser middag, drar på trening med laget, og så prøver jeg å få tatt en liten økt på kvelden, forteller han.

mer bevisst

Holst forklarer hvorfor han har endret livsstilen sin:

– Fra tiden i HamKam har jeg lært mye av det keepertekniske, og det er jeg glad for. Men jeg har også tenkt på at jeg må bli flinkere til å tenke på hva jeg har i meg mellom treningene. Tidligere har jeg vært flink i perioder, men så har begynt å jukse litt, sier han med et smil.

Holst har stått en rekke gode kamper for sin nye klubb i løpet av vinteren.

– Det har gått greit for meg, og jeg føler meg litt raskere og lettere i målet. Det er deilig, sier målvakten.

Brumunddal er tippet å kjempe i bunnen av 2. divisjon denne sesongen, men Ridabu-gutten tror Dala vil bli tøffe å ta møte.

– Vi må ta de mulighetene vi får, være kyniske på mulighetene våre. Defensivt har vi vært bra, men vi må unngå å gjøre feil, sier Holst som hadde en ellevill redning på tampen av 1-0-seieren mot Redalen lørdag.

– Den redningen kom som en følge av at vi spilte en risikabel tversoverpasning på midten. Når vi klarer å luke bort de feilene, tror jeg vi blir tøffe å score på, forteller han.

Dala serieåpner mot Kjelsås 17. april.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat