buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
GOD: Emil Holst.
 
Holst veldig godt fornøyd med Dala-debuten
Emil Holst debuterte med å holde nullen for Brumunddal. Sisteskansen mener han aldri har vært bedre enn det han er per dags dato.

Publisert: 17.apr.2017 19:30
Oppdatert: 17.apr.2017 19:30

– Det blir ikke bedre enn det her. Vi sto godt som et lag i dag, kriger og rensker unna det som kommer. De skaper bare halvsjanser. Dette var dritgøy, sier Holst.

Han ble ikke satt på de aller største prøvene mot Kjelsås, men var trygg i alle situasjonene han var involvert i. Det gir trygghet, er Holst klar på.

– Jeg fikk en lett jobb. Forsvaret vårt tok ut spissene deres, så de ikke fikk kraft i avslutningene. Det er en veldig sterk lagseier.

– Er du tryggere på deg selv denne sesongen?

– Ja, jeg merker jeg har mer selvtillit, og jeg får høre at jeg er god. Det gir meg en veldig trygghet, forteller Holst, som mener det var en del å gå på spillemessig.

– Det er noe rusk i dag, men vi jobber hele veien og står godt sammen. Vi jobber for hverandre, kliner til i dueller og gir juling, forteller Holst.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat