buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
DEPPET: En oppgitt Fred Leo Nysæter underveis i oppgjøret mellom Asker og Brumunddal. Han måtte nok en gang se at laget hans misbruke flere store sjanser til å score mål, og at de brant et straffespark mot slutten av oppgjøret.
 
Ingen scorer færre mål enn Dala
Brumunddal har kun scoret 0,5 mål i snitt per kamp etter de første ti serierundene. Det er desidert dårligst i avdelingen.

Publisert: 18.jun.2017 20:14
Oppdatert: 19.jun.2017 06:32

Asker – Brumunddal 1–0

Lørdag gikk Brumunddal på en ny smell, med 1-0-tapet borte mot Asker.

Nok en gang gikk brumunddølene av banen uten nettkjenninger. Det er langt ifra første gangen denne sesongen.

Bekymret Nysæter

Etter ti serierunder har Fred Leo Nysæters elever kun scoret fem ganger. Det gir et snitt på 0,5 scoringer per kamp.

Det bekymrer Nysæter.

– Det er klart at vi har scoret mindre enn vi hadde håpet på, det er helt klart, sier Nysæter.

Dala-treneren sliter med å forklare hvorfor de ikke klarer å score flere mål i kamp, for på treningene er de ofte meget gode offensivt, forteller han.

Christoffer Heier Solbakken er enig med sjefen.

Han mener de skaper altfor få målsjanser i kampene.

– Vi ønsker jo det, å stresse motstanderne mer enn vi gjør nå, sier Solbakken, som mener det er flere ting som skal til for at Brumunddal skal bli et bedre offensivt lag.

– En kombinasjon av å få flere spillere tilbake fra skade, spesielt offensive spillere som er ute. Og at vi som lag skaper flere alternativer og at vi blir bedre med ballen og har bedre pasningsspill. Da vil vi også skape flere målsjanser.

Vil satse mer offensivt

Både Nysæter og Solbakken er tydelige på at de er nødt til å ta flere seiere snart, dersom målet om å overleve i divisjonen skal holdes.

Enn så lenge er mulighetene der, for selv om Dala ikke tar mange trepoengere, er det få av lagene rundt dem på tabellen som gjør det. Det er kun tre poeng som skiller Nybergsund på 9. plass og Dala på 12. plass, mens Follo er nummer 14 med sju poeng, poenget bak Dala.

Dersom tabellsituasjonen ikke bedrer seg før ferien, vil det bli aktuelt å endre tilnærming til kampene, erkjenner Nysæter.

– Er det aktuelt å ha en mer offensiv tilnærming til kampene?

– Ja, det får vi se an opp mot hvordan vi ligger an til ferien. Jeg synes vi i perioder klarer å stå etter offensivt. Det er fortsatt noen ganger vi har muligheter til å gå på overganger, men hvor vi nøler og ikke utnytter de bruddene som er der. Det henger sikkert sammen med selvtillit, forklarer Nysæter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat