25. apr
 
Både Nysæter og Brekke Skard kan bli med i Dala-teamet
Dala rykket ned i Fred Leo Nysæters siste bortekamp som trener. Vemund Brekke Skard utelukker ikke at han er interessert i å ta en trenerrolle neste år.

Publisert: 15.okt.2017 22:22
Oppdatert: 15.okt.2017 22:33

Finnsnes – Brumunddal 2–2

Nysæter, som har sagt ifra at han gir seg som trener etter sesongen, måtte se nedrykket fra 2. divisjon bli et faktum da El-Hadji Ngom satte inn 2–2 langt inne i overtiden. Nå røper han at han fortsetter i klubben i en annen rolle enn som trener.

– Det er helt sikkert at jeg fortsetter i klubben i en eller annen rolle, men hvilken rolle er det litt tidlig å si ennå. Først må vi få på plass trenerkabalen, forteller Nysæter.

Brekke Skard aktuell

For en uke siden fortalte daglig leder i Brumunddal, Morten Svalstad, at han gjerne ville ha med seg Fred Leo Nysæter i en stilling i klubben, og gjerne som sportslig leder. Nysæter og Svalstad leder jobben med å finne ny hovedtrener. Her forteller Nysæter om hva han ønsker seg av den nye treneren.

– Jobben med ny trener er godt i gang, og jeg håper Brumunddal får en god trener som kan komme inn med noen nye tanker og ta laget et hakk videre. Disse gutta fortjener absolutt det, forteller den avtroppende Dala-treneren.

Vemund Brekke Skard er blitt snakket om med tanke på å gå inn i en rolle i trenerteamet. Han sier følgende om temaet:

– Jeg har ingen kommentar i øyeblikket, bortsett fra at jeg har vært med Fred Leo og co. på en økt i uka den siste måneden, noe som har vært ålreit.

Han tror det blir viktig for klubben å beholde Nysæter.

– Angående Fred Leo, så er han en dyktig trener og ressursperson som kjenner klubben godt gjennom mange år i ulike roller. Jeg håper og tror at han også vil bidra framover, og ser på det som en stor fordel for klubben hvis han er med videre i en eller annen rolle, forteller Brekke Skard.

Hadde håpet på spenning

Fred Leo Nysæter forteller at det er spesielt å ha vært på siste bortetur som Brumunddal-trener.

– Det er helt klart vemodig. Jeg hadde håpet på en litt annen avskjed på bortebane, men det er alltid fantastisk å dra på tur med disse gutta, forteller han.

Med seier i Finnsnes kunne Dala spilt om fortsatt 2. divisjonsplass neste helg mot Grorud, siden Kjelsås slo Vålerenga 2. Sånn ble det ikke.

– Det er ekstra surt. Vi hadde håpet på spenning helt inn, men sånn ble det ikke. Det er veldig bittert. Spesielt i andre omgang var vi gode, og det er ikke noe å si på innsatsen til gutta. avslutter Fred Leo Nysæter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.