buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Både Nysæter og Brekke Skard kan bli med i Dala-teamet
Dala rykket ned i Fred Leo Nysæters siste bortekamp som trener. Vemund Brekke Skard utelukker ikke at han er interessert i å ta en trenerrolle neste år.

Publisert: 15.okt.2017 22:22
Oppdatert: 15.okt.2017 22:33

Finnsnes – Brumunddal 2–2

Nysæter, som har sagt ifra at han gir seg som trener etter sesongen, måtte se nedrykket fra 2. divisjon bli et faktum da El-Hadji Ngom satte inn 2–2 langt inne i overtiden. Nå røper han at han fortsetter i klubben i en annen rolle enn som trener.

– Det er helt sikkert at jeg fortsetter i klubben i en eller annen rolle, men hvilken rolle er det litt tidlig å si ennå. Først må vi få på plass trenerkabalen, forteller Nysæter.

Brekke Skard aktuell

For en uke siden fortalte daglig leder i Brumunddal, Morten Svalstad, at han gjerne ville ha med seg Fred Leo Nysæter i en stilling i klubben, og gjerne som sportslig leder. Nysæter og Svalstad leder jobben med å finne ny hovedtrener. Her forteller Nysæter om hva han ønsker seg av den nye treneren.

– Jobben med ny trener er godt i gang, og jeg håper Brumunddal får en god trener som kan komme inn med noen nye tanker og ta laget et hakk videre. Disse gutta fortjener absolutt det, forteller den avtroppende Dala-treneren.

Vemund Brekke Skard er blitt snakket om med tanke på å gå inn i en rolle i trenerteamet. Han sier følgende om temaet:

– Jeg har ingen kommentar i øyeblikket, bortsett fra at jeg har vært med Fred Leo og co. på en økt i uka den siste måneden, noe som har vært ålreit.

Han tror det blir viktig for klubben å beholde Nysæter.

– Angående Fred Leo, så er han en dyktig trener og ressursperson som kjenner klubben godt gjennom mange år i ulike roller. Jeg håper og tror at han også vil bidra framover, og ser på det som en stor fordel for klubben hvis han er med videre i en eller annen rolle, forteller Brekke Skard.

Hadde håpet på spenning

Fred Leo Nysæter forteller at det er spesielt å ha vært på siste bortetur som Brumunddal-trener.

– Det er helt klart vemodig. Jeg hadde håpet på en litt annen avskjed på bortebane, men det er alltid fantastisk å dra på tur med disse gutta, forteller han.

Med seier i Finnsnes kunne Dala spilt om fortsatt 2. divisjonsplass neste helg mot Grorud, siden Kjelsås slo Vålerenga 2. Sånn ble det ikke.

– Det er ekstra surt. Vi hadde håpet på spenning helt inn, men sånn ble det ikke. Det er veldig bittert. Spesielt i andre omgang var vi gode, og det er ikke noe å si på innsatsen til gutta. avslutter Fred Leo Nysæter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat