buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Skuffet: Kristian Eriksen og Fred Leo Nysæter depper etter Follo-scoring.
Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Nysæter frustrert etter sesongens dårligste Dala-kamp
(Brumunddal-Follo 1-3) Det så lyst ut da Jonatan Helmersen utlignet til 1-1 i første omgang, men etter det kom nedturen. Først 1-2, så rødt kort til innbytter Anders Ludvigsen, før Follo satte 1-3. - Kollektiv kollaps, ifølge Fred Leo Nysæter

Publisert: 14.mai.2017 17:44
Oppdatert: 14.mai.2017 21:42

Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter var frustrert og skuffet etter kampen.

- Det er vår dårligste seriekamp i år. Vi serverer dem tre mål på sølvfat. Det er ekstra kjedelig når vi spiller mot lag vi må ta poeng fra. Det er mange spillere som er godt under pari. Flere må heve seg, det er en kollektiv kollaps. Vi visste at Follo er et godt lag når de får mye plass, og vi skulle gå i duellene. Vi følger ikke matchplanen.

Han sier følgende om Ludvigsens røde kort. 

- Ludvigsen kommer i stor fart med knottene først, det er høyt, og jeg synes ikke det er feil å gi rødt kort. Sånn er regelen.

Brumunddal startet bra, og Kristian Eriksen hadde en god mulighet allerede etter fem minutter. Men det var bortelaget som tok ledelsen. Henrik Udahl ble spilt igjennom, og satte ballen enkelt i mål fra kort hold. 0-1 til Follo. Bortelaget fortsatte å presse, men det var Brumunddal som utlignet. Meget godt spill endte i at Helmersen satt ballen i hjørnet til 1-1.

Det var jevnt inn mot pause. Så dukket Ahmadi på Follo opp, og satte ballen i mål etter at han skjærte inn og fikk skutt. Dermed ledet bortelaget 1-2 etter 45 minutter.

Brumunddal prøvde å sette press på Follo i starten av andre omgang, og så friske ut. Men rett etter ble det vanskelig for hvit-trøyene. Innbytter Anders Ludvigsen, som kom inn til pause, gikk hardt inn i en takling etter 55 minutter, og fikk marsjordre av dommer.

Da gikk lufta ut av Dala-ballongen, Henrik Udahl avgjorde kampen med sitt 1-3-mål like etter. Jonatan Helmersen og Sigurd Ertsås hadde noen fete sjanser mot slutten, men det ble ingen flere mål på Sveum. Det endte 1-3.

Brumunddal sitt lag: (4-4-1-1) Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Christoffer Heier Solbakken - Nicolai Michaelsen, Henrik Lehne Olsen, Mahad Abdillahi,  Kristian Eriksen - Jonatan Helmersen - Sigurd Ertsås

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat