buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
STOR TRO: Christoffer Heier Solbakken, som feiring scoring mot Sundet, tror Dala fremdeles kan spille 2. divisjon i 2018.
FOTO: Jacob SUNDBLOM NYGAARD
 
Slik vil Dala i dag slå Vålerenga 2
Christoffer Heier Solbakken (30) ønsker av hele sitt hjerte at Dala spiller 2. divisjon også neste sesong. Da bør Vålerenga 2 slås mandag.

Publisert: 25.sep.2017 09:57
Oppdatert: 25.sep.2017 10:05

– At jeg bryr meg veldig og er engasjert i klubben har blitt godt kjent. Alle spillerne ønsker å beholde plassen i divisjonen, og da er man nødt til å legge ned den jobben som kreves, sier Heier Solbakken.

La skuffelsen bak seg

Forrige lørdag tapte Ringsaker-laget på overtid mot Nybergsund etter å ha spilt en god kamp som de fortjente å få noe tilbake for.

30-åringen forteller at laget ikke brukte noe tid til å dvele over tapet.

– Man kan ikke overanalysere sånne ting. Det eneste valget vi har er å se framover. På fem kamper er det fremdeles 15 poeng igjen å spille for, sier midtbanespilleren.

Nøkkelkamp

Han legger ikke skjul på viktigheten av å vinne mandagens kamp borte mot Vålerenga 2.

– Det er bare å se på tabellen, så skjønner alle hvor viktig det er å vinne den kampen.

Tabellen viser at Vålerenga 2 ligger på plassen over Brumunddal på tabellen. Det er også den plassen som sikrer tilværelsen i 2. divisjon.

Tre poeng skiller lagene, og Brumunddal har to mål bedre målforskjell. Det vil si at Dala overtar den trygge plassen dersom de slår hovedstadslaget mandag.

Etter forrige serierunde var trener Fred Leo Nysæter klar på at Vålerenga 2 var det laget de var nødt til å legge bak seg for å beholde plassen. Nybergsund har sju poengs luke ned til Brumunddal på plassen over Vålerenga 2.

Gleder seg

Heier Solbakken mener viktigheten av kampen gjør at spillerne gleder seg mer enn noe annet.

– Det er ikke slik at man gruer seg fordi kampen er veldig viktig. Slår vi Vålerenga 2 så klatrer vi på tabellen, og vi gleder oss veldig over den muligheten, sier han, og roser spillergruppa:

– Vi er flinke til å kreve mye av oss selv og lagkameratene. Slik må det også være om man skal komme seg noen plass. Dessuten virker alle toppmotiverte til tross for at vi har hatt en tøff sesong.

Dalas nummer seks er en spiller som liker å være verbal på banen. Han er ikke redd for å si ifra verken til medspillere, motspillere eller dommer.

– Det er en del av spillet mitt. Men i forhold til dommer og motspillere, har vi stort sett alltid en god tone før og etter kampene, sier Heier Solbakken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat