buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NY HOVEDTRENER: Vemund Brekke Skard (til høyre).
 
Ny hovedtrener i Dala
Brumunddal har funnet ny hovedtrener til A-laget.

Publisert: 12.feb.2018 19:04
Oppdatert: 13.feb.2018 11:08

Vemund Brekke Skard skal være hovedtrener, etter at Viggo Tollefsen ga seg på grunn av helsemessige årsaker.

- Det ble en intern løsning, en løsning vi er veldig godt fornøyde med. Vemund er godt skolert gjennom Stabæk-systemet, sier sportslig leder Fred Leo Nysæter.

Rune Pettersen og Christoffer Heier Solbakken skal være spillende hjelpetrenere. I tillegg skal Fred Leo Nysæter assistere ved behov.

Spillerne fikk beskjed før kveldens trening 18.30.

– Det har vært litt spesielt, siden vi har spikret opplegget to ganger tidligere. Jeg føler at vi har skånet spillergruppa i disse prosessene. Treningene har gått som normalt, og Vemund og Rune har gjort en bra jobb der. Spillerne har vært veldig lojale, sier Fred Leo Nysæter, og fortsetter:

– Gutta har trent etter et opplegg som Erik Wettermark var med på å lage. Viggo Tollefsen videreførte det, sier sportslig leder i Brumunddal Fotball, Fred Leo Nysæter.

LES OGSÅ: Wettermark trekker seg

Vemund Brekke Skard, som har vært proffspiller i den engelske toppklubben Ipswich, ledet mandagens trening. Brekke Skard har vært tilknyttet det velkjente akademiet til eliteserieklubben Stabæk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat