buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Tapte: Jonatan Helmersen og Brumunddal kom til kort mot Raufoss.
Foto Marius Mykleset
 
Brumunddal tapte mot effektive Raufoss
(Brumunddal-Raufoss 3-0) Brumunddal presset på for redusering, men Raufoss kontret isteden inn 0-3, som ble sluttresultatet. Raufoss var effektive, og straffet Brumunddal hardt.

Publisert: 29.apr.2017 14:50
Oppdatert: 29.apr.2017 17:58

Raufoss startet forrykende, og allerede etter fem minutter var Raufoss alene igjennom, men keeper Emil Holst gjorde en kjemperedning. Uheldigvis for Dala måtte vegard Ruud ut med skade før ti minutter var spilt. Etter det kom Brumunddal med flere gode sjanser, ved Kristian Eriksen og Henrik Lehne Olsen. Begge ble fint reddet av Lauvli i Raufoss-buret.

Men det var Raufoss som tok ledelsen. Papa Sow ble spilt alene igjennom, og satte ballen kontrollert i mål. 0-1 til Raufoss. Sigurd Ertsås hadde en god mulighet på tampen av første omgang, men den ble stoppet på streken. EN jevnspilt og spennende første omgang.

Andre omgang startet på verst tenkelige måte for Brumunddal. Emile Dadjo satte 0-2 for Raufoss allerede etter tre minutter av andre omgang, og gjorde jobben enda vanskeligere for hjemmelaget. Brumunddal ga seg ikke, og presset på for redusering, men klarte ikke å få satt kula i kassa.

Det utnyttet Raufoss til det fulle, da Anton Henningsson satte 0-3 målet etter en giftig kontring fra gjestene. Da var alt håpet ute for Brumunddal, og kampen endte med tremålstap

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat