buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Markus Haave Andersen var fornøyd etter å ha scoret sitt første mål. FOTO: Asgeir Høimoen
 
Scoret sitt første mål - sikret fjerdeplassen
Markus Haave Andersen (19) scoret sitt første mål i andredivisjon mot Hønefoss. Det gjorde at Brumunddal sikret fjerdeplassen.

Publisert: 22.okt.2016 15:56
Oppdatert: 22.okt.2016 18:18

- Det er alltid gøy å score mål. Å avslutte sesongen med en scoring, det er ingenting som slår det, sier Markus Haave Andersen etter Brumunddals 1-0-seier mot Hønefoss. 

Nybergsund spilte 1-1 borte mot Molde 2, og dermed tok Brumunddal fjerdeplassen i andredivisjon med seieren. Og det bare én uke etter at det ble klart at de holdt plassen. 

- Det har vært en livsviktig sesong. Det er først og fremst laget som gjør jobben her. I førsteomgang i dag er vi gode. I andreomgang faller vi mer bakpå, men de skaper ikke veldig mye. Vi gjennomfører en god match, sier Haave Andersen. 

Unikt samhold

Etter å ha holdt plassen og sikret fjerdeplass, tror Haave Andersen at mange av dagens spillere vil være med neste sesong.

Jeg håper og tror flesteparten vil være med videre. Samholdet vi har i garderoben er unikt. Folk trives veldig godt i garderoben og på bana, sier han, og legger til at han "selvfølgelig" vil være med videre.

Haave Andersen synes det har vært en morsom sesong.

- Det har vært mye snakk om hva som kunne skje. Om vi får nok poeng, eller om vi måtte ta turen ned i tredjedivisjon. Men vi har jobbet ordentlig hardt på trening, og det viser seg i kamp. Det har vært utrolig moro, sier han.

- solid

Trener Fred Leo Nysæter skryter av Haave Andersen etter kampen.

- Veldig moro for oss at Markus gjør en god kamp og kroner det med scoring. Det er en gutt som har framtida foran seg, og han har vært lojal hele sesongen.

Nysæter synes hans lag gjennomfører en god kamp.

- Det er en veldig solid kamp. Førsteomgang er veldig solid, Hønefoss er mer med i andre, men jeg synes vi vinner fortjent. Fjerdeplass på tabellen er over all forventning, sier Nysæter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat