buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
– Fryktelig ergelig
Dala og Rune Pettersen var centimeter unna scoring og tre poeng i lomma på Ski stadion. Så kontret hjemmelaget.

Publisert: 26.aug.2017 15:32
Oppdatert: 26.aug.2017 23:02

(Follo - Brumunddal 1-0)

Det så lenge ut til å gå mot 0-0 på Ski stadion, i kampen ingen av verken Brumunddal eller Follo hadde råd til å tape. Så ble det dramtikk og valuta for penga for 123 tilskuere.

Valentin Blaka var aktiv for bortelaget hele kampen, og hadde fem minutter før slutt nok en gang testet hjemmelagets keeper, som slo avslutningen fra spissen til corner.

På det påfølgende hjørnesparket, steg Dala-kaptein Rune Pettersen til værs. Med et knallhardt hodestøt sendte han kula mot nettmaskene, men på et vis reddet en Follo-forsvarer på streken.

Så kjørte hjemmelaget hardt den andre vegen, og kun sekunder etter at Dala var nære scoring, lå ballen i nota bak Emil Holst. Dala-spillerne lå strødd av skuffelse.

– Det er et godt bilde på hvordan det er om dagen i Brumunddal, sier Pettersen til HA etter kampen.

mÅ SCORE MÅL

For Dala-kapteinen er tydelig skuffet etter nederlaget mot tabellnaboen. I stedet for å legge Follo seks poeng bak seg, er lagene nå a poeng på tabellen. Og nok en gang slet Brumunddal med å få hull på byllen.

– Jeg føler jeg står og sier det samme etter hver kamp, vi må score mål. Jeg skjønner at de prøver foran der, men jeg vet ikke hva mer vi skal gjøre, sier Pettersen.

Dala-trener Fred Leo Nysæter var også en slagen mann etter avslutningen på kampen.

– Det er fryktelig ergelig, sier Nysæter. 

Dala-treneren sa før kampen at han håpet det ville løsne i det offensive spillet. Dala skapte mange sjanser i begge omgangene, men:

– Vi er det beste laget i spillet, men fotball handler om å score, påpeker Nysæter, som kommer til å følge nøye med på kampen mellom Alta og Vålerenga 2 førstkommende mandag.

Vinner VIF-reservene, kan Dala være seks poeng fra trygg grunn med åtte kamper igjen.

– Dette gjør situasjonen verre og vanskeligere, men det er ikke slik at vi gir opp. Spillmessig er vi bra i dag. Jeg håper fortsatt at det slipper opp offensivt. Det er igjen åtte matcher, så det er fortsatt opp til oss selv, fastslår Nysæter.

REDNING PÅ STREK, MÅL I MOT

HA fulgte kampen her:

Slutt: Follo vinner 1-0 på Ski stadion. 

86 minutter: Katastrofe for Dala. Først har de to kjempesjanser selv. Blaka med god avslutning, får corner. Den stanger kaptein Rune Pettersen mot kassa, reddes på strek. Follo kontrer, og triller i stedet inn 0-1 andre vegen.

80 minutter: Alle skal få være med, tenker Follo, og gjør sitt tredje og siste bytte: Ut Julius Friberg Skaug, inn Willian Pozo-Venta.

78 minutter: Valentin Blaka med nok en god mulighet: avslutter fra femten meter midt foran mål. Skuddet er høyt, keeper får slutt til corner.

72 minutter: Nære for hjemmelaget. Har først en brukbar mulighet, som avverges til corner. På det påfølgende hjørnesparket får Christian Bwamy etterhvert fyre av fra sytten meter. Stang, ut!

69 minutter: Fred Leo Nysæter gjør sitt første bytte: ut går Henrik Lehne Olsen, inn kommer Torgeir Strand Osmo.

68 minutter: Fin overgang for Dala. Jonatan Helmersen fører kula oppover mot et vaklende Follo-forsvar, og slår ut til Mathias Pedersen Aasand på venstre. Aasand får ikke ordentlig dreis på avslutningen, og Follo klarerer til innkast.

På det påfølgende lange innkastet detter ballen ned rett foran Valentin Blaka, men ei lang Follo-tå hindrer spissen i å avslutte.

63 minutter: Follo gjør sitt andre bytte. Ut går Jasir Selmani. Inn kommer Oscar Halvorsen. Hjemmelaget satser på at friske føtter skal åpne matchen, som har vært relativt sjansefattig og uten store hendelser i annen omgang. Mer kriging utpå matta nå.

62 minutter: Gult kort til Dalas Henrik Lehne Olsen.

59 minutter: Follo gjør dagens første bytte. Ut går Thomas Torgersen Herskedal. Inn kommer Misim Memishi.

47 minutter: Jonatan Helmersen med en bra mulighet for Dala. Skyter fra ti meter. Keeper holdet skuddet.

Andre omgang i gang: ingen bytter på noen av lagene.

dala-mål annulLert

Pause: Lagene går til pause på stillingen 0-0. Bortelaget fra Sveum har hatt de fleste sjansene, og fikk en scoring annullert for offside etter fem minutter. Hjemmelaget kom til sin første halvsjanse etter etter et kvarter, men skuddet fra Christian Bwamy med farlig retning ble blokkert.

Valentin Blaka har vært farlig frempå for Dala ved et par anledninger, og burde kanskje gitt blåtrøyene ledelsen rett før halvtimen. Henrik Lehne Olsen prøvde med en markkryper på et frispark fra tjue meter ti minutter før pause, men skuddet var for løst til å skape problemer for vertenes keeper.

Så, ti minutter før pause, fikk Follo en stor mulighet, men headingen gikk utenfor.

36 minutter: Kjempesjanse til Follo. Jasir Selmani får heade fra 12-14 meter. Heldigvis for Dala går kula på utsiden av stolpen. 

29 minutter: Valentin Blaka får stå alene og avslutte skrått fra Follo-keeperens høgre side. Men markkryperen fra kort hold blir parert med en benparade av vertenes målvakt. Der kunne det stått 0-1.

25 minutter: Det står fortsastt 0-0 på Ski stadion. Brumunddal har hatt et par brukbare muligheter, vertene har vært farlig frempå ved en anledning. 

5 minutter: Brumunddal får frispark ute til høyre, helt på tuppen av sekstenmeteren. Frisparket slås rett på hodet til Jonatan Helmersen, som stanger kula i mål. Linjemannen har flagget oppe, og scoringen annulleres for offside. Bortelaget har kommet best i gang på Ski stadion.

før match

Stikker bortelaget fra Ringsaker stikker med alle poengene på Ski stadion i ettermiddag, vil forspranget ned til Follo øke til seks poeng. Brumunddal har med seier også muligheten til å få heng på Vålerenga 2 som ligger på trygg grunn. Per nå ligger VIF-reservene fem poeng foran, men har en vanskelig bortekamp i Alta førstkommende mandag.

Rusler Fred Leo Nysæters menn derimot poengløse av naturgresset i dag, vil Follo være a poeng med Brumunddal, og begge nedrykkskandidatene vil ha minst fem poeng opp til trygg grunn foran de åtte siste kampene av sesongen.

Derfor håper Dala-treneren det skal løsne foran kassa, og starter med Valentin Blaka og Sigurd Ertsås på topp.

- Jeg tror det bare er små ting som skal til for at vi skal klare å skape mer enn vi har gjort. Defensivt er vi trygge og gode, og vi har et større offensivt fokus inn mot match i dag, sier Nysæter til HA før det braker løs.

TROR PÅ UTTELLING

For en av hovedgrunnene til at Brumunddal ligger som nummer tolv av fjorten lag på tabellen, er på grunn av dårlig uttelling. 13 mål på 17 kamper er lite, men trøsten får være at Follo kun har scoret ett mer.

Hjemmelaget sliter også økonomisk, og har frigitt flere spillere i løpet av sommeren. Blant annet gikk Håvard Haugen Dalseth til HamKam.

Styret har bestemt at klubben skal legges ned etter sesongen, men HA erfarer på stadion at det jobbes med en løsning. Det begynner uansett å bli noen år siden laget sto for en av tidenes cupbomber, ved å ta seg til cupfinalen etter 3-2 over Rosenborg på eget gress.

Dala-treneren mener likevel hjemmelaget har klart å holde fokuset på imponerende vis, og at de har unngått å bryte sammen.

- Derfor tar vi tar overhodet ikke lett på denne kampen. Det vil nok bli en tett og jevn kamp, men jeg er ganske sterk i trua på at det skal løsne for oss offensivt, sier Nysæter.

lagene

Dala stiller med følgende mannskap mot Follo:

Emil Holst - Syver Karlsen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Fredrik Haave Andersen - Henrik Lehne Olsen, Jonatan Helmersen, Mathias Pedersen Aasand, Kristian Eriksen - Sigurd Ertsås, Valentin Blaka.

Follo sender disse utpå kl. 16.00:

Knut A. Søyland Skjærstein - Rune Gravdal, Thomas Rømo Lillo, Halvard Lien Simonsen - Thomas Torgersen Herskedal, Salomon Owusu, Sivert Strangstad, Øystein Vestvatn - Julius Friberg Skaug, Christian Bwamy, Jasir Selmani.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat