buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TO MÅL: Kristian Eriksen spilte godt og scoret to fine mål. Her etter sitt første mål.
Foto: Pål Jacobsen
 
Sløste men scoret fire
(Brumunddal - Frigg 4-1) Brumunddal spilte med en voldsomt tempo og Frigg hang ikke med. Selv om kampen dabbet av i andre omgang, var det en meget fortjent seier til Brumunddal.

Publisert: 04.mar.2017 18:00
Oppdatert: 04.mar.2017 17:59

Det var klasseforskjell på lagene i de første 45 minuttene. Hjemmelaget var best i det meste og kunne fort ha scoret langt flere enn de to målene som kom.

Det startet med Vegard Ruud etter bare tre minutter. Et perfekt løp ble avsluttet like perfekt. Han kunne trille ballen forbi Friggs keeper.

Kristian Eriksen doblet ledelsen etter 21 minutter. Hjemmelaget fortsatte med det gode spillet og kunne og burde ha scoret langt flere. Fire gode langskudd av Dardan Rexhaj, Vegard Ruud og Kristian Eriksen fortjente å komme i nettet bak bortelagets keeper.

I de siste 45 minuttene jevnet det seg litt mer ut. Frigg fikk en drømmestart på omgangen og reduserte etter bare to minutter. Det hjalp lite, for Dala hadde god kontroll.

Brumunddal byttet inn flere spillere i løpet av kampen. Peder Nysæter kom inn etter 43 minutter. Han spilte en meget god kamp. I tillegg til godt spill, scoret han også en fint mål på et perfekt hodestøt.

Ni minutter før slutt satte Kristian Eriksen inn det som skulle bli spikeren i kista. Hans andre mål var tatt rett ut av læreboka. Klikk klakk-spill ble avsluttet med et perfekt skudd, uten muligheter for Friggs litt frustrerte keeper.

I de to siste treningskampene har Brumunddal spilt mot Valdres og Frigg. Ti mål har det blitt mot langt svakere motstand.

- Helt bevisst fra vår side. Vi har satt fokus på det offensive spillet i det siste. Det har vi fått mot antatt svakere motstand, sjøl om jeg synes Frigg var et bra lag. Førstkommende fredag, får vi en helt annen kamp. Da kommer Nybergsund på besøk. Vi får det nok langt tøffere da, så vi får nok se hvor langt vi har kommet i forhold til andre lag som er i samme divisjon som oss, sier trener Fred Leo Nysæter.

Brumunddal manglet to av sine beste spisser. Gaute Granmo og Sigurd Ertsås spilte ikke, men Peder Nysæter og ikke minst Kristian Eriksen bet godt fra seg på topp hos Brumunddal.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat