buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TO MÅL: Valentin Blaka (t.h.) scoret to mål mot Nybergsund.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Sterk andreomgang av Dala
Etter de første 45 minuttene var det ikke noe som tydet på at Brumunddal skulle gi Nybergsund kamp. Det som ikke fungerte i første omgang, klaffet så til de grader i de siste 45 minuttene.

Publisert: 03.mar.2018 17:06
Oppdatert: 03.mar.2018 17:06

Brumunddal - Nybergsund 2-3

Det gikk to minutter, så lå Brumunddal under i målprotokollen. 18 minutter senere doblet Nybergsund ledelsen og Dala så ut som alt annet enn et fotballag.

Hva Brumunddals nye trener Vemund Brekke Skard sa i pausen er uvisst, men det fungerte så til de grader.

Da fikk vi se innsats, duellspill og mange gode kombinasjoner.

Dala hadde fortjent alt annet enn tap i denne kampen. Det kunne også vært unngått. Sekunder før slutt fikk Martin Vik Gregor sjansen Dala trengte. Fra seks meter hold og åpent mål, dundret Vik Gregor ballen høyt over. Synd for Vik Gregor for hans spill de minuttene han spilte, var oppløftene.

Vemund Brekk Skard sa det slik etter kampen.

- Vi spilte svakt de første 45 minuttene, men det kom seg betraktelig utover i andreomgangen. Da vant vi dueller og vi fikk mange sjanser, sier Brekke Skard.

Dala spilte med mange nye spillere i denne kampen. Jørgen Nybu (fra juniorlaget) fikk sjansen og klarte seg greit. Mikkel Gran Frankmo (fra HamKam) har spilt langt bedre kamper, men Mikkel er en spiller som kommer. Sverre Valset (fra Lillehammer) er tilbake i Dala-drakta. Midtstopperen spilte helt på det jevne. Martin Vik Gregor (fra HamKam) er nevnt. De 30 minuttene han spilte, var av det gode slaget. Joachim Svendsberget (fra Storhamar) var den klart beste av de nye spillerne. Hans keeperspill var av det trygge slaget. Svendsberget var god i feltet og han dirigerte den bakre fireren på en fin måte. De tre målene han slapp inn, kunne han ikke gjøre noe med.

Valentin Blaka scoret begge Dalas mål fra straffemerket.

- Det tar tid å spille inn et nesten nytt lag. Nå trener vi mye på å utvikle egne ferdigheter på den enkelte spilleren. At det er seks uker til seriestart, er også bra, for vi har mye å gå på, sier trener Vemund Brekke Skard.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat