buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FORTSETTER: Sigurd Ertsås i Brununddal.
 
Super-Ertsås fortsetter i Dala
Målsniken fra Ottestad har bestemt seg for å ta et år til i Brumunddal.

Publisert: 31.jan.2017 11:09
Oppdatert: 31.jan.2017 11:57

I fjor sommer ble Sigurd Ertsås hentet inn til Brumunddal for å score mål.

Ikke bare scoret veteranen mål, han var en av hovedgrunnene til at klubben beholdt plassen i 2. divisjon.

- Det ga mersmak i fjor. Og så var det aldri en dør som ble lukket ordentlig, selv om vi fant ut at det ikke i utgangspunktet skulle bli sånn. Men så har vi holdt kontakten, og så begynte vi å snakke for et par uker tilbake, og da fant vi ut vi ville gi det et år til, sier Ertsås til HA-sporten.

31-åringen sa etter forrige sesong at han kom til å gi seg i Dala, og returnere til spill på lavere nivå med MBK Domkirkeodden. Mye av grunnen til dette var familiesituasjonen, hvor han og kona har tre barn sammen.

Men nå har de tatt en ny runde på hjemmebane, som muliggjør fortsatt spill på nivå tre.

- Vi fikk kabalen til å gå opp. Vi så utfordringene i forhold til at Carina jobber turnus. De synes også at dette var morsomt, så jeg var veldig glad for at vi fikk det til, smiler luringen fra Ottestad.

Selvsikker

Han har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2017-sesongen, og han er selvsikker før en ny sesong i 2. divisjon.

- Jeg mener jo at jeg har noe å bidra med. Jeg kan ikke si at etter halvspilt serie så har jeg scoret 15 mål. Det er Zlatan som kan si sånn, ikke jeg. Men herregud, jeg har absolutt ambisjoner om å bidra, sier han. 

Han er også klar over at det kommer til å bli en tøffere sesong for Brumunddal i år, i og med at 2. divisjon har kuttet fra fire til to avdelinger.

- Vi skal være såpass ærlige å si at det handler om å overleve her. Sånn er det. Men det har jeg troen på at vi kan klare. Det blir mange tøffe kamper. Jeg tror det blir en veldig morsom sesong, og jeg gleder meg, sier han.

Rapportene skal ha det til at en iskald Ertsås mandag kveld spilte treningskamp for Munkene mot Ottestad. Spissen skal i løpet av 90 minutters spill hatt 5-6 enorme målsjanser, men måtte forlate banen uten nettsus. 

- Det er greit å gjøre unna sjansesløseriet nå før sesongen. Det er jeg veldig lite bekymret for, smiler Ertsås.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat