buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Foto: St. Cloud State University Athletics / Maddie MacFarlane
 
- Jeg er en playmaker
25-år gamle David Morley er Lillehammers andre import-signering for neste sesong.

Publisert: 04.mai.2016 15:55
Oppdatert: 04.mai.2016 17:32

Lillehammer Ishockeyklubb har blitt enig med den canadiske centeren David Morley om en kontrakt for 16/17-sesongen. 

- Lillehammer kontaktet meg, og jeg visste egentlig ikke så mye om klubben, byen eller landet i det hele tatt.  Assistent-treneren min på universitetet (Garet Rabouin red.anm.) spilte i Lørenskog tidligere, og han fortalte meg at Lillehammer er en fantastisk by, og at jeg burde reise, sier Morley. 

25-åringen fra Ontario kommer fra universitets-spill i St.Cloud State, men avsluttet sesongen med to kamper i ECHL for Atlanta Gladiators. Morley produserte totalt 118 poeng på 150 kamper i universits-ligaen. 

- Jeg er en playmaker, og håper å kunne bidra til god offensiv ishockey. Jeg tror også at den europeiske stilen passer meg bra. Laget mitt på universitetet spilte på en større isflate, og vi var opptatt å være kreative og skape muligheter, sier spilleren som med 170 cm og 75 kilo, ikke vil være av de største spillerne på isen. 

– Vi ser ham som en viktig bit i puslespillet rundt lagbyggingen.  Han kommer til å bli viktig i powerplay og som en rolle i laget. Han er rask både i tanke og handling. Han er høyrefatta, en playmaker, men har også gjort mange mål, sier Atle Svendsrud i sportsutvalget til Lillehammers hjemmeside

Morley er dermed andre importsignering foran neste sesong, etter svenske Elias Bjuhr. Mandag signerte også Joakim Arnestad-Eidsæther en ny toårs-kontrakt L.I.K. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat