17. jul
 
- Vil det velte drømmen om Kamma-opprykk?
Kent Bergersen og HAs sportsredaktør, Rune Steen Hansen, er uenige om laguttakene i de første seriekampene.

Publisert: 21.apr.2016 18:14
Oppdatert: 22.apr.2016 08:32

I ukens Corner tar vi debatten rundt den svake sesongstarten til HamKam, som kun står med to poeng etter de første to serierundene.

Sportsredaktør i HA Rune Steen Hansen setter spørsmålstegn ved de taktiske disponeringene til Kent Bergersen og er uenig i flere av valgene han har tatt i sesongstarten. 

Få med deg HamKam-trenerens svar på kritikken fra sportsredaktøren, og han forteller også om skadeutfordringene han har hatt i troppen sin.

I Brumunddal er det lysere tider, etter at de i helgen slo Rosenborg 2 i Trondheim. Vi har møtt Kristian Eriksen, som nøytraliserte Riku Riski hos Rosenborg, fra sin uvante venstrebackposisjon.

Og, sist, men ikke minst, så tar vi tempen på seriestarten i 4. divisjon. Ekspert Ole Johnny Sundt prater om sine forventninger til sesongen, og hva som er nytt av året med årets 4. divisjon.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke