18. aug
MINNER: Per Håvard Midtstigen (t.h) fra Hamar var ung og lovende. Jeg også (t.v), men Per ble mye, mye bedre enn meg fordi han orket mer. Dette er fra et stevne på Hamar Stadion. Vi flankerer en god løper som representerte Romedal tror jeg, men husker i
 
Det var dengang det...
Vi tapetserte pallen, men ble aldri verdensmestre.

Publisert: 16.feb.2013 10:29
Oppdatert: -

Vi var unge og lovende. Vi tapetserte pallen hver helg. Men vi ble aldri verken europamester, verdensmester eller olympiske mestre. Vi ble "bare" kretsmestre, men du verden det var gøy det også. Selv om det er langt fra sur vind og kulde på Nytrømoen på Tynset til en varm og god hall i Vikingskipet. Isen er også et hakk bedre... Og rundetidene fra den gang er steinalder sammenlignet med i dag. Hvor langt bak Kramer og Bøkko hadde vi blitt? 

Mange har minner om gamledager på skøytebana. Jeg har mine. Du har dine. Jeg skal dele noen minner med deg i denne bloggen. Vil du dele dine minner, med tekst og bilder, må du bare trå til. Send meg bilder og tekst så skal jeg dele dem med alle de andre.

 

Bli med og mimre i helga:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke