16. jul
 
Dette er Høgmos mulige erstatter
Per-Mathias Høgmo er historie som A-landslagssjef i fotball. Dette er de heteste kandidatene til å overta med odds fra NordicBet i parentes:

Publisert: 16.nov.2016 12:01
Oppdatert: 16.nov.2016 12:12

Erik Hamrén (2,50): Sluttet som svensk landslagssjef tidligere i år. Ledig på markedet. Var i Oslo tidligere denne uken.

Ståle Solbakken (3,50): Mannen "alle" vil ha som landslagssjef, men han er under kontrakt med FC København til sommeren 2018. Får Norge-jobben om han vil.

Lars Lagerbäck (4,00): Trente Island til sensasjonell EM-suksess i sommer. Ikke i trenerjobb nå. Har tidligere vært suksessrik med Sverige.

Ole Gunnar Solskjær (6,00): Skaffet seg et navn med stor suksess i Molde. Mislyktes helt i Cardiff og har ikke fått det helt til i Molde etter at han kom tilbake.

Kjetil Rekdal (11,50): Sluttet som Vålerenga-trener noen runder før slutt i høst og skal inn som sportssjef i samme klubb.

Henning Berg (odds ikke oppgitt): Suksess i Legia Warszawa (Polen) og nå Videoton (Ungarn). Under kontrakt med ungarerne. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke