17. aug
TIDLIG DUSJ: Christian Larrivée ble sendt i dusjen etter en slåsskamp.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Storhamar tapte 2-3
(Storhamar - Lørenskog 2-3): Storhamar tapte 2-3 hjemme mot Lørenskog i en innholdsrik hockeykamp.

Publisert: 20.okt.2015 17:52
Oppdatert: 20.okt.2015 21:48

Storhamar åpnet best i egen hall, men til tross for en god start på kampen uteble scoringene og Lørenskog spilte seg inn i kampen.

Da bortelaget skrudde opp tempoet tok det ikke langt tid før Lars Erik Hesbråten ble hengende etter og måtte sette seg i utvisningsboksen for hekting. Lørenskog evnet ikke skape noe som helst i deres første overtall.

Storhamar red av nok en undertallsperiode fire minutter før periodeslutt, og holdt unna til pause.

- Fram til Hesbråtens utvisning var det Storhamar som holdt i taktpinnen, men etter det første overtallet var Lørenskog det beste laget. De skal være godt fornøyd med 1. perioden de gjennomførte, sa TV2-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm i pausen.

2. PERIODE:

Storhamar kom ikke skikkelig i gang etter pause heller og det var gjestene som scoret kampens første mål. Ni minutter ut i midtperioden mistet Joakim Jensen pucken på vei fram og Lørenskog kontret. Hestmann reddet det første skuddet fra Tony Romano, men på returen ga Christian Bull pucken til Stefan Espeland som fikk en enkel jobb med å sette gummiskiva under armen på målvakten.

Kun halvannet minutt senere doblet Lørenskog ledelsen da Mats Trygg fyrte av et skudd som Hestmann ga en enkel retur på. Steffen Thoresen lot seg ikke be to ganger og lurte inn 0-2.

Så tok det virkelig fyr i Amfi'n. Christian Larrivée hadde blitt terget hele kampen og til slutt var han lei. 12 minutter ut i perioden barket Larrivée og Lørenskogs Villiam Strøm sammen. Begge ble tildelt 5 minutter pluss video og måtte gå i dusjen. 

Like etter slåsskampen var plutselig Romano alene med Hestmann, men keeperen dro fram en viktig redning med leggskinnet.

Etter to totalt mislykkede power play stemte det endelig for Storhamar-gutta. Halvannet minutt før pause plukket Jacob Berglund opp pucken i rundvantet og serverte rekkekompis Hampus Gustafsson som på direkten satte pucken i nærmeste hjørnet.

Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-2.

- Lørenskog leder fortjent. De har hatt mest og best kvalitet, men Storhamar fikk et viktig mål i overtall og går i garderoben med trua på seier, sa Dahlstrøm etter 2. perioden.

3. periode:

Lørenskog åpnet 3. perioden med å pådra seg to kjappe utvisninger før minuttet var spilt. Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert. I spill fem mot tre var vertene nådeløse. Klikk klakk-spillet satt og til slutt var det Gustafsson som fyrte av, pucken gikk via kølla til Berglund og i mål.

Fem minutter ut i perioden var Storhamar i undertall, men Martin Rønnild kontret og ble dratt ned av Robin Sterner. Fredrikstad-gutten ble tildelt straffe, men maktet ikke overliste Jeff Jakaitis.

Midtveis ut i perioden pådro samme Rønnild seg en to-minutter på en unødvendig slashing. Det overtallet utnyttet Lørenskog seg av. Espeland dundret til og rett foran Hestmann styrte Nathan Lognpre inn 2-3-scoringen.

Flere scoringer ble det ikke, og Storhamar gikk på et nytt serietap.

- Lørenskog spiller en god bortekamp og vinner sånn sett fortjent, sa Dahlstrøm etter kampslutt.

Storhamars lag:

Målvakt: Robert Hestmann (Kristian Dahlø).

1. rekke: Christian Bull, Scott Hotham - Alexander Reichenberg, Christian Larrivée, Joakim Jensen.

2.  rekke:  Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Hampus Gustafsson, Jacob Berglund, Mikael Zettergren.

3. rekke: Patrik Bäärnhielm, Magnus Eikrem Haugen - Eirik Skadsdammen, Martin Blakseth Huse, Martin Gran.

4. rekke: Jimmy Andersson - Martin Rønnild, Jørgen Langdalen, Lars Erik Hesbråten.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TIDLIG DUSJ: Christian Larrivée ble sendt i dusjen etter en slåsskamp.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke