15. des
kriger: Her er Martin Rønnild inne foran Robert Hestmann og gjør arbeidsforholdene tøffe for målvakten. Jimmy Andersson (grønn drakt) kjemper med unggutten. foto: Bendik Havdal Eriksen
 
– Han er knalltøff
Pål Johnsen mener Martin Rønnild (19) har vært blant lagets beste spillere den siste tiden, og skryter av innstillingen til Fredrikstad-gutten.

Publisert: 03.des.2015 09.11
Oppdatert: 03.des.2015 09.14

Storhamars assistenttrener, Pål Johnsen, er imponert spillet Martin Rønnild har levert i gult og blått i sin første sesong som seniorspiller.

har ikke respekt for noen

– Martin har vært god for oss i hele høst, men jeg synes han har hevet seg noen hakk den siste tiden, sier Johnsen om 96-modellen og legger til:

– Han bryr seg ikke noe om hvem han møter når han er på isen, og det har vært morsomt å se. Han er knalltøff å møte, og det er viktig å slike spillertyper i laget. Han gir oss energi, sier Pål Johnsen, som mener laget har løftet seg på trening den siste uka.

– Vi har gjort unna en veldig god treningsuke, og nå gjelder det å forsette der vi slapp mot Lørenskog sist (vant 3-4). Da var vi kjempegode, sier Pål Johnsen.

spesielt å møte stjernen

Martin Rønnild, som er født og oppvokst i Fredrikstad, forteller at han gleder seg stort til å møte gamle lagkamerater.

– Det vil alltid være spesielt for meg å spille mot Stjernen. Nå har vi ikke møtt dem på en god stund, og derfor er jeg litt ekstra spent før kampen, sier Rønnild, som valgte Storhamar foran Stjernen og Frisk Asker da han kom tilbake til Norge etter tre sesonger i Sverige og juniorlaget til Brynäs.

– Jeg kom ikke hit bare fordi Storhamar har et bedre lag, men vel så mye fordi jeg så på Storhamar som det beste stedet å utvikle seg videre. Her må man være på jobb hver eneste dag, og det er noe jeg liker godt, sier Rønnild, som smiler når han får høre hva Johnsen har sagt om ham.

glad for skryt

– Det er kult å få skryt. Jeg prøver bare å smelle på, jobbe hardt og spille det spillet jeg er best til, sier Rønnild, som brukte litt tid på å knekke senior-koden.

– Dette er min første sesong som seniorspiller, og det tok litt tid før jeg følte meg helt trygg i laget. Det er ikke så unaturlig, sier Martin Rønnild.

– Larrivée ser pigg ut

Christian Larrivée har trent fullt med laget hele uken, men kveldens kamp kommer litt for tidlig for kapteinen.

– Han har vært veldig god, og det er morsomt å se hvor mye han løfter ungguttene i fjerderekka når han tråkker til. Han ser pigg ut, og det er godt å se, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke