15. des
skryt: Erik de la Rose gir Jacob Berglund gode ord.
 
– Jacob er blant de beste spillerne i serien
Det er ikke bare Sjur Rakstad-Larsen som håper Jacob Berglund tar en ny sesong i gult og blått. Også Erik de la Rose ser gjerne at kameraten blir i Storhamar.

0
Publisert: 13.jan.2016 11.11
Oppdatert: 13.jan.2016 11.14

Erik de la Rose håper Storhamar klarer å beholde sin største offensive stjerne også neste sesong.

– Det er veldig viktig med kontinuitet når vi skal bygge videre på laget vårt. Vi mistet mange spillere etter den forrige sesongen, og i år har vi brukt litt tid på å finne de gode relasjonene. Derfor er ekstremt viktig å beholde Jacob, Sier de la Rose.

Backen er imponert over de offensive kvalitetene til den svenske centeren.

– Jacob er blant de spillerne i serien. Jo flere spillere han har rundt seg, jo bedre er han. Han er rask, har god teknikk og et veldig bra skudd. Offensivt er han ekstremt god, skryter han.

de la Rose, som hadde en veldig god debutsesong i Storhamar, har slitt med å komme opp på 2014/15-nivået sitt. Men søndag var han god da Lørenskog ble slått 6–2.

– Jeg følte det gikk bra for meg sist kamp. Vi hadde noen skader på backplassen, og det gjorde at jeg fikk spille mer enn hva jeg har gjort tidligere i sesongen. Kampen mot Lørenskog gikk veldig bra, og nå må vi bare fortsette på det sporet, sier Erik de la Rose.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke