21. aug
ETTERTRAKTETE SIGNATURER: De fleste lag og foreninger drømmer om signaturen fra Tron Sanderud og Torbjørn Almlid, her på et arkivbilde. De representerer store sponsorer som nå er meget imponert over det Storhamar hockey har klart. Begge de to sponsorene mener Storhamar nå har økt sin markedsverdi.FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
– Lær av hockeyen!
Sjefene for distriktets største bedrifter er mektig imponert over Storhamar hockey.

Publisert: 21.apr.2015 06:53
Oppdatert: 21.apr.2015 07:01

– Storhamar hockeys innsats er en unik historie i lagidretten i innlandet. Ved hjelp av de «fattige fettere» og egen dugnadsinnsats har de fått god styring på økonomien og de presterer også sportslig på toppnivå nasjonalt, sier administrerende direktør Richard Heiberg (58) i Sparebanken Hedmark til HA, og legger til:

– Sportslig suksess fenger alltid publikum, selv om ishockey kanskje treffer et litt annet publikum gjennom sin intensitet og adrenalinpreg. Merkevaren har fått et betydelig løft. Vi har inngått ny avtale med Storhamar.

– Fantastisk

– Det Storhamar har gjort er strålende. De har satt tæring etter næring, sier daglig leder Tron Sanderud (62) i Utstillingsplassen Eiendom AS, og fortsetter:

– Det de har fått til er ganske er fantastisk og virkelig eksemplarisk. Dette viser hvor langt du kommer med riktige holdninger til det økonomiske og det sportslige, sier Sanderud, og legger til:

– Dette skaper stolthet!

– EN KANON Snuoperasjon

– Dette er en helt kanon snuoperasjon. Det er 15 år siden sist jeg var på hockey. Nå har jeg sett to kamper. Mange klubber, lag og foreninger kan lære mye om både dugnadsinnsats og entusiasme. Dette beviser at det blir resultater med flinke folk på laget, sier storeier Knut Hage (68) i CC Stadion.

– Gjennom de sportslige resultatene og snuoperasjonen viser Storhamar hockey at det er mulig å lykkes også i denne regionen, legger Knut Hage til.

Tippedirektør Torbjørn Almlid kommenterer betydningen slik:

– Når Storhamar og andre lykkes med å vise en positiv profil så drypper det blant annet på oss i Norsk Tipping ved at det blir lettere å rekruttere folk og beholde ansatte. Storhamar viser at vi får det til også her. Positive oppslag i riksmediene er viktig for alle i Innlandet, sier Almlid.

- Det som skjer i og rundt Storhamar hockey er kjempeviktig for regionen. At Innlandet igjen er på plass på det nasjonale idrettskartet er med på å gjøre hele regionen til et mer attraktivt sted å være og bo, sier Magne Nordgård som leder nasjonale Eika Forsikring fra Hamar.

– Det er bare å juble

– Storhamar har gått fra en stusslig og negativ profil til å gjøre det så bra sportslig at de trekker folk og får positiv oppslutning. Sett fra næringslivets side er det bare å juble over at de får til dette. Andre lag og foreninger kan lære at det er bare hardt arbeid som nytter. Samt å sette seg hårete mål, sier tippesjef Torbjørn Almlid (64).

– Knallmoro og fantastisk

– Det Storhamar får til er knallmoro og helt fantastisk. Vi har brukt mye tid på å forsøke å forstå hvordan de har klart snuoperasjonen og skape allemannseie til ishockey. Det er imponerende. Dette er nok et resultat av å holde fast ved langsiktige mål, sier Magne Nordgård (37) som leder Eika Forsikring AS fra Hamar.

– Noe «ROSENBORGS»

– Det er noe «Rosenborgs» over dagens Storhamar, sier konsernsjef Ola Mørkved Rinnan (65) i Eidsiva Energi, og fortsetter:

– Alt ved dagens Storhamar imponerer og gleder. Dette er den beste reklamen vi kan få for regionen. De setter hele regionen på kortet med engasjement, dyktighet og ekte glede. Klubbens engasjement for andre engasjerer også.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke