buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DÅRLIG FLYT: Det har lugget for Storhamar, her representert ved Jacob Berglund (t.v.) og Hampus Gustafsson, i serien så langt. Ole Eskild Dahlstrøm mener de må forenkle ting.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
– Storhamar må ha fokus på enkelt spill og knallhard jobbing for å fylle opp sjøltilliten
Ole Eskild Dahlstrøm mener Storhamar må ha fokus på enkelt spill og knallhard jobbing for å fylle opp tanken med sjøltillit.

Publisert: 18.nov.2015 07:42
Oppdatert: 18.nov.2015 07:48

Dahlstrøm følger eliteserien tett gjennom jobben som hockeyekspert i TV2.

– Jeg er overrasket over at Storhamar ikke har prestert bedre i Get-ligaen. Det har vært veldig dårlige resultater ut fra forventningene, og det er spesielt at de har tapt fem av åtte hjemmekamper, sier Dahlstrøm.

Han mener at de gule og blå har ferdighetene og spillerne til å lykkes mye bedre.

Enkle retningslinjer

– Jeg har slitt med å se filosofien. For å sammenligne med Stavanger: Hos dem kjenner jeg igjen ting i hver eneste kamp. Det er Oilers-hockey hver eneste kveld, og de får et kollektivt resultat. For meg har det sett ut som om Storhamar har spilt mellom to planer, sier TV2-eksperten, og fortsetter:

– De må ikke trylle i hvert eneste bytt. Hockey handler mye om hard jobb. Det kan være lurt å starte med det enkle, enkle retningslinjer, å bygge på etter hvert. Og alt starter på trening. Få input, utnytte momenter og få det ut i kamp. Storhamar har alle verktøyene i kassa si, men de må sette det sammen. Det er noe uforløst med Storhamar i serien så langt denne sesongen.

Den tidligere Storhamar-spilleren mener sjøltillit er et kjempeviktig stikkord nå.

Dårlig flyt

– Det er mange som har trøblet, og det handler om å få inn sjøltillit gjennom gode prestasjoner, gode opplevelser. Det å gjenskape prestasjoner fra forrige bytt, fra forrige kamp. Det har nok vært mye frustrasjon og mye tenking, og det har vært dårlig flyt i spillet. Jeg mener at kampen mot Manglerud Star torsdag blir veldig viktig.

Dahlstrøm ble, som mange andre, imponert over det Storhamar presterte i Champions Hockey League (CHL).

– Der viste de hva som bor i laget. Nå er CHL over. Jeg tror det er mulig gjenskape det i seriekampene også.

Klare valg

TV2-eksperten mener også at kollektiv er aktuelt stikkord.

– Det har vært forskjellige valg internt i femmeren. En femmer i hockey skal fungere som en hånd. Er det en finger som flytter seg, flytter de andre fingrene etter, sier Ole Eskild Dahlstrøm.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat