18. aug
Kampens høydepunkt: Anders Gulliksen rundlurte Tobias Hurrød, og alene med Brady Hjelle satte unggutten pucken lekkert i mål.
 
– Målet mitt er å spille U20-VM
Anders Gulliksen er en av mange juniorer som kjemper om istid på Storhamars A-lag. I går kveld la han inn en god søknad om mer spilletid

Publisert: 25.sep.2015 10:18
Oppdatert: 25.sep.2015 10:27

Hamar-gutten Anders Gulliksen gikk foran da laget slet med å riste av seg Stjernen i går kveld.

2-0-scoringen til unggutten var en skikkelig perle. Han tok imot pucken på vei inn i sonen, driblet vekk Stjernen-backen Tobias Hurrød og kom alene med Brady Hjelle. Ansikt til ansikt med målvakten var Gulliksen iskald og satte pucken ned til høyre for amerikaneren.

– Det var en helt grei scoring, smiler den beskjedene 18-åringen.

– vil spille VM

I april neste år spilles U20-VM i Wien i Østerrike. I den troppen ønsker Gulliksen selvsagt å være med.

– Målet mitt er å spille U20-VM i april. Jeg ønsker også å spille meg til en fast plass på A-laget, sier Gulliksen, som spilte en god kamp i går kveld.

– Jeg følte det gikk veldig bra for min del. Vi fikk satt dem fast nede i sonen, og det var morsomt å spille. Rekka mi fungerte ganske bra, sier han.

I midtperioden ble det mange utvisninger, og det gjorde at fjerderekka ikke fikk like mye istid.

– Det ble litt mindre istid utover matchen, men det er det ingen grunn til å klage på. Vi må være klare når vi får sjansen, sier han.

får trenerskryt

Trener Aleksander Smirnov mener Gulliksen har store muligheter til å bli en god seniorspiller.

– Anders har fart, teknikk og et bra skudd. Han har et stort potensial, men det kreves mye hard trening for å komme opp på toppnivå, sier treneren, som forventer at Gulliksen fortsetter å trene hardt.

– Han, og alle andre juniorene, må passe seg for å ikke bli for fornøyde, sier den russiske verdensmesteren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke