17. aug
STJERNEMØTE: Ungene på Storhamars sfo-ordning likte at Christian Larrivée (bak fra venstre), Alexander Reichenberg, Andreas Øksnes og Adrian Saxrud Danielsen var trenere. Disse var fornøyde: Noah Narud (foran fra venstre), Christoffer Sandnes, Mathias Hansen, Magnus Sjøen, Amund Søndmør Martinsen, Didrik Kristiansen, Thorstein Kongstorp, Christopher Lie, Mathias Nybakken Olstad, Eskil Brustad (midten fra venstre), Linus Morken, Jens Midtmoen, Benjamin Dahlø, Oliver Nilsgård, Petter Mortensen, Andreas Bakke Lorentsen, Kristoffer Røste Moen, Markus Stensrud, Teodor Kristiansen, Iver Sandgro (bak fra venstre), Even Christiansen, Axel Sandnes, Marthin Poulsen, Joachim Barmoen, Anders Sjøen, Mads Christiansen.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
– Larrivèe er en perfekt kaptein
Storhamar-spillerne er ikke i tvil. De mener Christian Larrivée (32) vil være et perfekt valg som ny kaptein.

Publisert: 12.jun.2015 08:35
Oppdatert: 12.jun.2015 08:37

Det er ingen tvil om at kanadieren er et forbilde og en perfekt læremester. Forleden var han midtpunktet da han var gjestetrener for ungene på Storhamars sfo-ordning, Storhamar Academy.

– En hærfører

Men det er ikke bare blant de yngste han står høyt i kurs. Lagkameratene snakker også varmt om poengkongen fra Canada.

Og etter at Mads Hansen måtte gi seg, trenger de gule og blå en ny kaptein.

– Han hadde vært en perfekt kaptein. «Larry» er en hærfører, en ledertype både på og utenfor isen – uten at han tenker over det sjøl. Han er bare slik, sier Andreas Øksnes, som også var gjestetrener i går.

Joakim Jensen er enig med Storhamar-backen.

– Christian er en bra leder, både på og utenfor isen. Jeg ser for meg at han er en het kandidat når det skal utnevnes ny kaptein. Larrivée viser veg på isen, og er også flink i garderoben, sier Larrivées rekkekamerat.

Alle hører etter

Den andre rekkekameraten, Eirik Skadsdammen, er enig.

– Han hadde vært en perfekt kaptein. Larrivée er et forbilde for alle, i tillegg til å være en veldig god hockeyspiller. Alle hører etter når han snakker, og han bryr seg om alle. Det siste er en utrolig viktig egenskap, sier Skadsdammen.

En beskjeden Larrivée syntes det var hyggelig å høre skrytet fra lagkameratene.

– Jeg har ikke tenkt så mye på at jeg kan bli den nye kapteinen. Men jeg ser jo at jeg kan være en kandidat. Jeg har vært her lenge, og er rutinert. Skadsdammen kan også være en kandidat, tenker jeg. Jeg må innrømme at det ville vært en ære å bli spurt om å bli kaptein. Vi får se hva som skjer, sier 32-åringen.

Klart etter ferien

Trener Aleksander Smirnov forteller at det ikke er klart med hvem som blir ny kaptein.

– Vi kommer med det etter ferien. Vi utnevner kaptein, mens spillerne får være med i prosessen rundt assistentkapteiner, sier Smirnov.

Som nevnt fikk ungene storfint besøk i går, og det var full gass etter at Alexander Reichenberg var ferdig med å lede oppvarminga.

– Det er utrolig moro at A-lagsspillere trener oss, sier Joachim Johansen Barmoen (10), som spiller hockey sjøl.

– Christian Larrivée, Jacob Berglund og Mikael Zettergren er mine favorittspillere i Storhamar, sier 10-åringen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke