20. jun
 
– Storhamar er litt foran oss akkurat nå
Stavanger-trener Petter Thoresen har ingen problemer med å gi Storhamar et lite favorittstempel foran kveldens kamp.

Publisert: 29.sep.2015 08:42
Oppdatert: 29.sep.2015 18:19

Petter Thoresen, som både har spilt for og trent Storhamar tidligere, følger veldig godt med på det som skjer i Hockey-Norge.

– Storhamar har vært litt bedre enn oss i Champions Hockey League. De har levert imponerende resultater, spesielt på bortebane. Vi ligger foran dem på tabellen i eliteserien, men Storhamar har møtt litt bedre motstand. De er litt foran oss akkurat nå, og de får favorittstempelet, sier Thoresen.

Slet mot Stjernen

Stavanger måtte nøye seg med ett poeng i bortekampen mot Stjernen sist.

– Det var en dårlig kamp av oss. Vi var seige gjennom hele kampen. Det handler om å vinne dueller og kjempe. Jeg tror det blir bra for oss å møte Storhamar nå, et lag som er like gode som oss, kanskje bedre enn oss. Da må vi være fokuserte og klare fra første dropp.

Det har vært mange jevne kamper mellom Stavanger og Storhamar. Mange husker finalekampene forrige sesong.

– Jeg tror det blir en jevn kamp igjen – og slik jeg har forstått det blir det en herlig ramme rundt kampen med mange tilskuere på tribunen. Det laget som er sterkest mentalt vinner tirsdagens kamp, sier Stavanger-trener Petter Thoresen.

sterkere stall

Han svarer slik på spørsmålet om han tror det vil stå mellom Storhamar og Stavanger i kampen om seriemesterskapet:

– Det er veldig mange kamper igjen, men både Storhamar og Oilers vil kjempe i toppen. Jeg tror også Lørenskog vil være med i den kampen. De har et bra lag. Slik jeg ser det nå vil det stå mellom disse tre lagene, sier Petter Thoresen, og fortsetter:

– Storhamar har en sterkere stall denne sesongen, og vil tåle å ha noen skader. Vi må ha inn flere importer, sier Thoresen, som ikke vil kommentere hvor mange nye han ønsker seg.

Stor belastning

Stavanger-treneren mener spill i Champions Hockey League er en utfordring i hverdagen.

– Belastningen er veldig stor. Det gjelder også for Storhamar, selvfølgelig. Vi bruker 15 timer på en bortekamp i eliteserien. Det samme timetallet gjelder for bortekampene i Champions Hockey League. Totalbelastningen blir veldig stor. Det rette fokuset kan forsvinne noen ganger, det svinger i prestasjonene, og vi blir mer utsatte for skader. Kontrasten på CHL-spill og spill i eliteserien blir også stor, sier Stavanger-trener Petter Thoresen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke