buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
GODE: Joey Tenute (t.v.), Hampus Gustafsson (i midten) og Alexander Reichenberg (t.h.) viste under helgens treningskamper at samarbeidet de tre imellom, kan bli en meget giftig trio den kommende sesongen.
 
– Tenute gjør oss andre bedre
Hampus Gustafsson og Alexander Reichenberg hyller samarbeidet med Joey Tenute, etter at de tre dannet en giftig rekke i helgen.

0
Publisert: 29.aug.2016 06:44
Oppdatert: 29.aug.2016 09:27

Joey Tenute har i alle treningskampene så langt, vist at han er en kvalitetsspiller av rang.

I helgen dannet han rekke med Hampus Gustafsson og Alexander Reichenberg. Det fungerte veldig bra, og de scoret to av Storhamars fire mål i helgen.

– Delvis synes jeg det fungerer veldig bra. Det er en rekke vi ikke har testet før, men når det funker bra, så går det veldig bra. Det vi sliter litt med, det er kanskje at vi er litt for mange som vil ha pucken mye. Det tar alltid litt tid før kjemien er helt på plass, men det føles bra, forklarer Gustafsson.

Trussel for motstanderen

Alle tre er forskjellige spillertyper, noe de selv mener gjør at de utfyller hverandre på en god måte.

-Ja, jeg synes det. Det er tøft å finne noen å spille i rekke med som man finner kjemien sammen med, med en gang. Men jeg synes vi viste flere gode tegn på det i helgen, og med farten og ferdighetene til rekka vår, så kan vi være en rekke som har mye puck, vi kan ha lange skift i motstanderens sone, og alle tre har ferdigheter til å score mange mål, forklarer Tenute, før han fortsetter:

– Når man har tre spillere i samme rekke, som er en trussel for motstanderen, så er det vanskelig å forsvare seg mot, sier han.

Reichenberg hyller Tenutes evne til å få fram pasninger, selv i trange situasjoner.

– Joey er en helt sinnssjuk pasningslegger. Det er bare å gå på skøyter, og så vet du at du får pucken av ham, forklarer han.

Tenute gjør andre bedre

– Gjør Tenute dere andre bedre?

– Både og. Det er alltid greit å ha en som er flink til å legge pasninger, og som samtidig er flink til å utfordre motstanderen. Han kan gjøre oss kjempegode, og det kan hende at vi innimellom må stoppe opp litt, men det er for å lese ham også, for han har sin egen måte å spille på. Han er en sinnssykt bra hockeyspiller.

Gustafsson er ikke i tvil om at Tenute gjør spillerne rundt seg veldig gode.

– Det synes jeg. Han er såpass bra at han skal heve nivået på alle han spiller med, og det synes jeg han gjør, sier han.

Alle tre er samstemte i at helgens treningskamper viste at utgangspunktet for å bli en giftig rekke, er veldig godt.

– Vi scoret litt i helgen, og jeg føler vi finner hverandre ganske greit. Jeg håper vi får prøve oss litt til framover. Jeg tror den rekka her kan bli ganske «saftig» framover, forklarer Reichenberg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat