14. des
 
- Å komme seg til semi'n blir verst
Storhamar-trener gleder seg til å møte Lillehammer I.K, men vet at kvartfinalene ofte er de tøffeste kampene.

Publisert: 03.mar.2015 23.23
Oppdatert: 04.mar.2015 08.50

Aleksander Smirnov tvilte aldri da valget stod mellom Lørenskog og Lillehammer I.K. Det måtte bli naboen fra nordenden av Mjøsa, forteller trener i denne utgaven av Rinkside.

Likevel har treneren respekt for både motstander og ikke minst at dette er første runde i hva alle hockey-entusiaster håper blir et langt sluttspill.

- Det er alltid vanskeligst å komme seg til en semifinale. Slik blir det også denne gangen, mener Smirnov.

Dragons har hjemmebanefordel i møtet med L.I.K., men russeren innrømmer at han aller helst skulle startet med bortekamp!

Blåser i statistikken

Smirnov vender også det meget tunghørte øret til da HA-sporten minner ham på at L.I.K. faktisk har slått Storhamar i tre av fem oppgjør denne sesongen.

- Det betyr ikke noen ting nå, slår russeren fast på en måte som bare han kan gjøre.

Ingen dragkamp 

Storhamars kanskje beste svenske, Jacob Berglund skrev under en ny kontrakt med Storhamar tirsdag. Selv om forhandlingene har dratt ut i tid, forteller Berglund at det ikke har vært andre klubber som har jobbet for å sikre seg hans signatur.

Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen forteller litt om hvorfor det har vært viktig for Dragons å få nye avtaler med både Berglund og Linus Johansson.

- Begge spillerne har sikret seg en klausul som gjør at de kan gå til en større klubb i en større liga enn den norske, dersom de får et tilbud for 31. mai, forteller Rakstad-Larsen, som er sikker på at Storhamar er sterkere enn Lillehammer I.K. i en lang kvartfinaleserie.

Stavanger valgte Stjernen som sin motstander i kvartfinalen. Dermed kunne Storhamar velge mellom Lørenskog og Lilllehammer.

Valget falt på Lillehammer. 

Linus Johansson og Jacob Berglund sa til TV 2 at dette var trenernes beslutning, men at at hele laget stilte seg bak den avgjørelsen.

Oppsettet blir som følgende: Stavanger - Stjernen, Storhamar - Lillehammer, Sparta - Lørenskog, Frisk Asker - Vålerenga.

Første kamp spilles fredag i Hamar OL-Amfi.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke