21. jun
 
- Århundrets bombe om Dragons går videre
HA-sporten har fått tidligere VIF-spiller og Lørenskog-sportssjef Atle Olsen til å vurdere styrkeforholdene mellom Enga og Dragons før semifinalene.

Publisert: 19.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
HA-sporten har fått tidligere VIF-spiller og Lørenskog-sportssjef Atle Olsen til å vurdere styrkeforholdene mellom Enga og Dragons før semifinalene.
HAMAR: Atle Olsen har nylig måttet se seg slått av sluttspillssterke drager i kvartfinalene som Lørenskog-trener. Nå gleder han seg til å følge fortsettelsen som tilskuer.
Og han legger ikke skjul på hvem han mener er favoritt i oppgjørene mellom Vålerenga og Storhamar.
Olsen kaster terning på lagene (Vålerenga først):
Keepere:
- På keeperplassen ser vi ligaens to beste keepere. Både Ruben og DesRochers er toppklasse.


Backer:
- Her er det stor forskjell. Storhamar har kun tre jeg ser på som veldig gode, og det blir veldig mye spilletid på Livf og Koivu. Løkken Østli er naturligvis også av de beste. Men Enga har solide backer i alle rekkene. Lars Erik Lund og Brede Csiszar er landslagsklasse, mens Jonas Olsson kanskje er Norges beste. I tillegg har du Regan Kelly.

Løpere:
- Også her er VIF langt bedre. Med Spets-brødrene i spissen. Steffen Thoresen er et arbeidsjern og er viktig i sluttspillet med sin utrettelige spillestil. Også Hessler og Roselli Olsen er gode. Storhamar har som jeg ser det kun løperne i de to første rekkene som holder et bra nok toppnivå i Hesbråten, Gröndahl, Skadsdammen og Jensen.

Center:
- Ramstedt og Johnsen er fantastiske, og spesielt Ramstedt i kampene mot oss. Likevel mener jeg VIF også her er bedre forspent. Det fordi at Fredriksen og Evans er like gode som Storhamars to beste. Men Enga har i tillegg Stene og Nervik, som jeg tror kommer til å spille center.
- Alt i alt kommer VIF til å vinne på bredden. Toppnivået er ganske likt, og Storhamar er gode i sluttspill. Men jeg er nesten helt sikker på at det blir Enga-seier. Noe annet ville vært århundrets hockey-bombe, sier Atle Olsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke