22. aug
FØLER HATET: Stavanger-supporterne Hanne og Tor Arne Grytdal er i soleklart mindretall i Hamar OL-Amfi. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
 
- Aldri følt oss så hatet
"Kutte strupen-tegn" og slagsmål på isen har satt rammen for den sjette finalekampen. I et fullsatt Hamar OL-Amfi er Stavanger-fansen i ordentlig undertall. Og det får de føle.

Publisert: 16.apr.2015 18:07
Oppdatert: 16.apr.2015 19:00

Da Eirik Skadsdammen satte inn 3-0 i Stavanger og skled jublende bortover isen i den tredje finalekampen, svarte Stavangers Josh Soares med et iltert "kutte strupen-tegn" mot den vanligvis lite provoserende Storhamar-veteranen.

For to dager siden fortsatte temperaturen i finaleoppgjøret å stige. Andrew Engelage ble midtpunktet for et realt slagsmål på isen i Stavanger.

Etter sudden death-tapet og slåsskampen tirsdag varslet Adrian Saxrud Danielsen at det kom til å gå hardt for seg på Hamar i kveld.

- Det blir hett på torsdag, lovet Storhamar-gutten på HATV.

 Føler hatet

Allerede en time før kampstart i den sjette og potensialt avgjørende finalekampen, fikk den vesle gruppa Stavanger-supportere på tribuna i Hamar OL-Amfi oppleve at forholdet mellom klubbene begynner å bli skikkelig betent.

- Jeg har aldri følt meg så hatet, fortalte Hanne Grytdal mens pappa Tor Arne nikket istemmende.

De to var blant de første til å fylle opp den beskjedne borteseksjonen i et fjøs som ellers allerede var nesten helt mætt.

- Vi har fått mange stygge blikk på vei inn, og vi får mange stygge blikk fra Storhamar-supportere nå, fortalte Oilers-supporterne og skuet ut over nærmere 7.000 hedmarkinger.

De svartkledde siddisene var likevel veldig godt fornøyde med sine rivaler på tribuna.

- Supporterne til Storhamar er helt rå. De er veldig flinke til å heie på laget sitt, og det er lite bråk og tull med dem. Vi liker Storhamar mye bedre enn for eksempel Vålerenga og synes det er morsomt å møte dem i finalen, skrøt far og datter Grytdal en drøy time før alvoret skulle barke løs og den vennskapelige tonen skulle fordufte fra Hamar OL-Amfi.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke