18. aug
 
- All ære til de tilreisende
Adrian Saxrud Danielsen spilte en god kamp da Lillehammer ble knust 5-1 i egen hall. Etter kampen var han stum av beundring ovenfor de som hadde tatt turen fra Hamar.

Publisert: 28.des.2014 20:08
Oppdatert: 28.des.2014 23:33

Fra start til mål var Storhamar Dragons det førende laget i Mjøs-derbyet. Etter at Joakim Jensen scoret kampens første mål ved halvspilt førsteperiode, så ikke Dragons-lokomotivet seg tilbake. De ga seg ikke før det sto 5-1. Det kunne fort blitt enda mer. 

- Helt sinnsykt

Men om gutta på isen vant overlegent, var ikke supporterne noe mindre overlegne på tribunen. 

- Det var helt sinnssykt å spille her i dag. Hele hallen var vel fra Hamar, var de ikke? sier Adrian Saxrud Danielsen, som fikk gleden av å score Storhamars fjerde mål for anledningen.

Målet var for øvrig backens første nettkjenning for sesongen også. 

- Støtten de gir betyr kjempemasse. De løfter oss og gir oss mer energi, slik at vi klarer å holde trykket oppe gjennom hele matchen, sier han, og legger til.

- All ære til de tilreisende fra Hamar. 

Supporterne ga seg ikke med å hylle heltene sine før det hadde gått et kvarter etter kampen. 

Tar ikke av

Selv om kampen føyet seg inn i rekken av solide Storhamar-prestasjoner denne sesongen, velger Saxrud Danielsen å ikke ta av likevel. 

- Det er helt klart moro å vinne derby, men Lillehammer er inne i en dårlig periode nå og spiller uten selvtillit. Vi merket jo det ute på isen. Ikke alt stemmer for dem. 

- Men noe av det beste som er, er å vinne her.

Allerede om to dager er det ny kamp da Vålerenga tar turen til OL-amfin. 

- Klart vi sendte nok et skremmeskudd, men de er et helt annet og nytt lag. Vi må bare nullstille, forberede oss og være klare til kamp igjen om to dager. 

I garderoben etter kampen fikk spillerne den tragiske beskjeden om dødsfallet til bussjåføren de hadde hatt til Lillehammer. Saxrud Danielsen var som alle andre preget av det som hadde skjedd, og ønsket ikke snakke med pressen om hendelsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke