25. jun
JUBEL: Storhamar har gått med seier i sju oppgjør denne sesongen mot lagene foran på tabellen. Her jubler Christian Larrivèe etter en scoring mot Stavanger.
 
- Alle frykter oss
Peter Johansson er helt sikker på at samtlige lag i eliteserien frykter hans drager når sluttspillet går i gang om en måneds tid - for Storhamar har virkelig levert i toppkampene siden oktober.

Publisert: 03.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

OSLO: Og dette er tallene som beviser det:
Oilers - Dragons 3-1
Dragons - Sparta 2-3
VIF - Dragons 3-2
Dragons - Oilers 7-4
Sparta - Dragons 5-2
Dragons - VIF 2-1
Oilers - Dragons 5-3
Dragons - Sparta 2-3
VIF - Dragons 1-2
Dragons - Oilers 4-0
Sparta - Dragons 4-3
Dragons - VIF 3-2
Oilers - Dragons 3-0
Dragons - Sparta 3-1
VIF - Dragons 0-1

Fire av fem mot Enga

De halvfete linjene viser at Dragons vs. topplagene endte 7-8, etter at siste topp-fire-kamp ble spilt mot Enga tirsdag.
Her er noen punkter å tenke over:
• Kun Sparta har et synlig overtak over Storhamar.
• Sett bort fra de tre første seriekampene dette året, som var mot nettopp disse, leder trolig Storhamar interntabellen. Det vår også med et lag uten Ramstedt, Østli, Gröndahl og Larrivée i toppslag.
• Johanssons menn har slått Enga fire ganger på rad.
• Historisk sett et bra overtak på Oilers i sluttspill.
• Selv om Sparta leder 4-1 har de tre siste kampene vært jevne og kunne ha bikket begge veier også i de to Dragons ikke vant.

- Ingen vil møte oss

- Jeg i er i alle fall helt sikker på at det er ingen i eliteserien som ønsker å møte oss i et sluttspill. Derfor spiller det ikke så stor rolle hvor vi ender på tabellen. Selvsagt ville en sølvplass være ideelt, men opp dit virker det litt langt, innrømmer Dragons-treneren.

Lørenskog eller Lillehammer

Fire poeng skiller VIF på bronseplass og Dragons på fjerde. Oslo-laget har også en kamp til gode, og blir trolig nummer tre.
Avstanden ned til Lillehammer på femteplass er den samme, og med et overkommelig kampprogram igjen der Lørenskog og Lillehammer er de største hindrene, skal det mye til å bli hentet inn bakfra.
Uansett tyder alt på at det enten blir LIK eller L.I.K i kvartfinalene:
- Ja, det ser slik ut nå. Hvem av dem er vanskelig å si. Men det har ikke så mye å si for meg. Man kan se på tidligere resultater og alt det der, men jeg mener det alltid er slik at skal man vinne gull, må man være best av alle. Og da spiller det ingen rolle hvem man spiller mot. Kanskje mer reiseavstand i et tøft kampprogram, sier Johansson og hinter kanskje til at Enga og Espen «Shampo» Knutsen velger et kvarters kjøring til Lørenskog framfor en busstur til Oppland.

Frisk i kveld

I dag møter Dragons Frisk Asker hjemme i Hamar OL-Amfi. Forrige kamp endte det med jubelsifre og hat trick av Lars Erik Hesbråten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke