18. aug
 
Hesbråten skuffet etter stortapet
Storhamar tapte stort mot Sparta. Sarpsborg-laget ga seg ikke før det sto 5-0 på kuben i Sparta Amfi. I videoen kan du høre hva Hesbråten sa etter kampen.

Publisert: 03.okt.2015 21:15
Oppdatert: 03.okt.2015 21:29

- Vi må begynne å vinne dueller og gå inn i dritten. Vi må gjøre møkkajobben for å vinne hockeykamper, sier en tydelig skuffet Hesbråten.

På spørsmål om Storhamar-gutta er slitne, svarer løperen følgende:

- Beina er greie, og det skal ikke være noe problem, selv om vi har spilt mange kamper, Hesbråten.

Skuffet Smirnov

Trener Aleksander Smirnov var svært skuffet etter kampen.

- Dette var den dårligste kampen så langt denne sesongen. Vi tapte veldig mange dueller. Det var det største problemet. Vi ble passive. Alle spillerne må gå i duellene. Hvis ikke går det ikke. I tillegg må vi ha folk foran mål, og vi må skyte mer. Det er ingen krise, men vi må korrigere så fort som mulig, sier Aleksander Smirnov. 

Sparta dominerte

Storhamar lå under 2-0 etter to perioder, og den tredje skulle ikke bli noe bedre. Sparta fortsatte å presse, og fikk satt hele tre mål til før uret signaliserte for kampslutt. I en kamp hvor Sparta ville klart mer enn Hamar-guttene, ble de hengende etter mot et Sparta-lag som gikk mye på skøyter, og som trøkket til og vant de fleste duellene. Storhamar hang glimtvis med, og skapte en håndfull sjanser, men var ikke i nærheten av å true Sparte denne lørdagskvelden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke