11. des
 
- Aner ikke hvem som blir hovedtrener
Storhamar leter innenfor en ganske konkret mal når de skal ansette ny trener.

Publisert: 05.mai.2010 04.12
Oppdatert: -
Storhamar leter innenfor en ganske konkret mal når de skal ansette ny trener.
HAMAR: - Hvem blir den nye hovedtreneren i Storhamar, Carl Oscar Bøe Andersen?
- Det er et godt spørsmål. Akkurat nå aner jeg ikke. Vi har vært i dialog med noen kandidater, men det er en omfattende prosess, sier Coba.
Han vet hva han ser etter:
- Vi kan ikke lokke med verken millioner eller båt på havet. Den som skal hit, må være sulten og synes det er spennende med vår modell. Jeg er rimelig klar på hva vi ønsker. For eksempel ser jeg gjerne at han holder en viss alder, for eksempel mellom 37 og 48 år, som har akkurat passe erfaring og som er på et visst sted i karrieren, med en egen filosofi og egne tanker.
- Det er ikke oss i mot om vi tar bøtta neste år, men det er like viktig at han ønsker å utvikle enkeltspillerne, og at det ikke kommer en som bare er opptatt av å kunne tilføre en pokal til cv`en sin, sier Coba.
Dragons ønsket opprinnelig å ansette hovedtreneren først, men prosessen har tatt tid.
For Michael Smithursts del, ser han på det som en ekstra utfordring at hans nye «sjef» kommer senere.
- Forhåpentlig vil det ikke være natt og dag. Vi skal kunne diskutere på trenerrommet, men når vi går ut til spillerne må vi være enige. Og det handler litt om det jeg sa om å akseptere sin rolle det også. Jeg er klar for å prøve å kle rollen som assistent, sier Smithurst.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke