18. aug
ØNSKET: Daniel Jørgensen har vært i diskusjonen i flere 1. divisjonsklubber.
 
- Blir helst i Dragons
Storhamars førstemålvakt på U20-laget, Daniel Jørgensen, har fått forespørsel fra flere lag i 1. divisjon om å skifte beite foran neste sesong.

Publisert: 09.mai.2014 04:00
Oppdatert: 09.mai.2014 06:57

Samtidig inngår den lovende målvakten i aller høyeste grad i Storhamar Dragons framtidsplaner.

- Jeg kan bekrefte at noen lag i 1. divisjon har forhørt seg, men jeg vil aller helst spille for Dragons, sier lillehamringen som trives godt i Hamar.

Daniel Jørgensen har ikke hørt noen ting rundt neste sesong fra Storhamar, men har fått med seg at navnet hans er nevnt i A-lagssammenheng.

- Vi har nettopp fått en avklaring rundt den økonomiske situasjonen i klubben, og har ikke kommet så langt som vi skulle ønske med spillernes planer for neste sesong. Så langt har vi snakket med fire mann, men vi kommer til å jobbe intensivt med spillerstallen i dagene framover, og også se hvem vi vil ha med oss fra juniorstallen. Jeg kan allerede nå bekrefte at Daniel Jørgensen er en spiller vi ønsker å ha med oss videre, sier Sjur Rakstad Larsen.

Rakstad Larsen har ikke hørt noe om at andre klubber har tatt kontakt med Daniel Jørgensen:

- Jeg har bare fått en lapp fra treneren hans på U20-laget, Børre Østvang. Der har Daniel skrevet at han helst vil spille for Storhamar i eliteserien neste år, sier Sjur Rakstad Larsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke