18. aug
 
- Blir ikke blant de fire beste
Michael Smithurst hater å tape hockeykamper, men han innser at Storhamar skal få trøbbel med å spille seg inn blant de fire beste lagene i eliteserien.Hamar

Publisert: 04.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Michael Smithurst hater å tape hockeykamper, men han innser at Storhamar skal få trøbbel med å spille seg inn blant de fire beste lagene i eliteserien.
Hamar
- Det er fremdeles 21 poeng å spille om i eliteserien, men skal jeg være realistisk, må jeg bare innrømme at jeg ikke ser hvordan vi skal kunne spille oss opp fra dagens sjetteplass. Det skiller ni poeng opp til Lillehammer på fjerdeplass, sier Michael Smithurst.
Lillehammer en nøkkel
Og nettopp Lillehammer kan bli et nøkkellag for Storhamar i kvartfinalen. Det er ganske sannsynlig at Stavanger enten velger Stjernen eller Rosenborg som kvartfinalemotstander. Hvem som blir nummer to av Lørenskog og Vålerenga, er ikke godt å spå noe om, men hvis Lørenskog tar seriesølvet, blir den sannsynlige motstanderen det laget som blir igjen etter at Stavanger har bestemt seg for sin motstander, altså enten Stjernen eller Rosenborg.
Et vorspiel
Vålerenga på tredjeplass per nå, kan velge mellom å møte Sparta og Storhamar. Trolig velger Oslo-laget Østfold. Storhamar har skapt litt plunder for Vålerenga denne sesongen. Og vips: Da står Lillehammer og Storhamar mot hverandre i år som i fjor. Den gangen vant Lillehammer den tvekampen ganske klart.
Michael Smithurst innrømmer å ha tenkt disse tankene helt siden den siste kampen mot Stavanger. I så fall blir helgens kamp i Hamar OL-Amfi et slags vorspiel på kvartfinalene. Selv om Storhamar vant den forrige kampen mellom disse to lagene, kommer en ikke vekk fra at Lillehammer er den store favoritten, både i morgen og i kvartfinalene.
Få bort personlige feil
- Lillehammer har et kjempegodt lag, bygd opp over flere år. De begynner å høste litt av det arbeidet de har gjort i en årrekke og har tatt mål av seg til å kjempe om seriegullet i år, men vi er på veg, vi også, sier Michael Smithurst som mener at innsatsen denne sesongen ikke står i stil til den treningsinnsatsen som samtlige på laget har lagt ned.
- Vi er godt trent, men vi har slitt med skader så det nesten er komisk. For oss har sesongen vært som det er for et bridgelag å spille bridge med 32 kort.
- Mot Lillehammer blir det viktig å samle troppene, være disiplinert og unngå mange av de personlige feilene vi har hatt i det siste.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke