20. aug
KLAR: Martin Huse er klar for en tøff finaleserie mot Storhamar.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
 
- Det blir spesielt å møte Storhamar
Før sesongen forlot Martin Blakseth Huse Storhamar. Nå gleder han seg til å møte gamleklubben i finalen.

Publisert: 03.apr.2015 15:49
Oppdatert: 03.apr.2015 16:00

Martin Blakseth Huse og resten av Stavanger-laget har hatt en enkel reise frem til finalen. Stjernen ble sendt ut etter fire strake kamper, før Vålerenga fikk bank i semifinalen. 

Hamar-gutten har hatt en vanskelig sesong i Stavanger, men i sluttspillet har det løsnet for den tidligere landslagsspilleren. Huse har i rekke med Stian Høygård og Petter Røste Fossen vært sterkt delaktig i Stavangers suksess.

- det blir spesielt

Nå gleder han seg til å møte Storhamar i finalen.

- Det blir spesielt å møte Storhamar. Jeg prøver ikke å tenke på at det er nettopp Storhamar vi skal spille mot, men heller på hva vi kan gjøre for å spille best mulig. Jeg gleder meg til kampene. 

Blakseth Huse er imponert over de beste enkeltspillerne Storhamar har i laget. 

- De har noen utrolig gode spillere som kan avgjøre kamper. Nøkkelen for oss blir å ta ut dem, så må vi klare å utnytte at vi har en bredere stall enn hva Storhamar har. Jeg tror vi kommer til å vinne, men det kommer til å bli tøft. Storhamar er gode. 

- Hva er den største forskjellen på lagene?

- Storhamar har som sagt veldig gode enkeltspillere, men er litt tynnere enn oss. Vi har en bred, god stall. Jeg tror det kommer til å bli syv kamper, men at vi tar "bøtta" til slutt, avslutter Blakseth Huse.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO: Fredrik Hubred hagen.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke