11. des
TOK FOR SEG: An­dre­as Øks­nes var god mot Stav­an­ger. Her får han hjelp av Tryg­ve Hil­le­stad mot Stav­an­gers Mar­tin Strand­feldt. FOTO: Rune Steen Han­sen
 
- Blitt bedre i Dragons
 An­dre­as Øks­nes tok skik­ke­lig for seg og var god i Stav­an­ger. 19-år­in­gen me­ner Dra­gons er en per­fekt klubb å ut­vik­le seg i.

Publisert: 21.sep.2010 04.12
Oppdatert: -

 HAMAR: Dra­gons-tre­ner Pe­ter Jo­hans­son me­ner det­te var den bes­te kam­pen An­dre­as Øks­nes har spilt i Dra­gons-drakten.
– Kan tre­ne så mye jeg vil
– Det gikk vel­dig bra, og det er nok den bes­te kam­pen min her. Jeg er blitt bed­re i Stor­ha­mar. Det er en bra plass å ut­vik­le seg. De leg­ger ting til ret­te. Nå kan jeg tre­ne så mye jeg vil, sier Ha­mar-gut­ten, som spil­te to se­son­ger på A-la­get til Frisk før han kom til Ha­mar igjen.
Dra­gons-bac­ken er klar i for­hold til hva han er blitt bed­re på.

Blitt mye ster­ke­re
– Jeg er blitt mye ster­ke­re, og det får jeg brukt i nær­kam­pe­ne. I til­legg er jeg ras­ke­re på skøy­ter. Men det er fort­satt ting å job­be med, og det hand­ler mye om spill i egen sone. Så får jeg byg­ge vi­de­re på det of­fen­si­ve et­ter hvert.
Selv om det ble tap i Stav­an­ger, var det mye bra.
Det sy­nes også Øks­nes.
– Sis­te­pe­ri­oden vår i Stav­an­ger var sterk. Den må vi byg­ge vi­de­re på. Det er fullt mu­lig å slå Spar­ta, selv om det er et bra lag. De er sto­re og ster­ke, og lig­ner litt på Stav­an­ger. Spar­ta er et vok­sent lag, sier An­dre­as Øks­nes, som var den bes­te Dra­gons-bac­ken i Stav­an­ger i se­rie­åp­nin­gen.

Spar­ta i kveld
I kveld kom­mer altså Spar­ta til Ha­mar OL-Amfi. For en uke si­den møt­tes de i tre­nings­kamp i Sarps­borg.
Da vant Spar­ta 5–3 et­ter å ha vun­net skudd­sta­tis­tik­ken 42–19.
– Det blir en ny, spen­nen­de ut­ford­ring. Nå er det vi som har hjem­me­ba­ne. Vi må hol­de tem­po­et oppe, sier tre­ner Pe­ter Jo­hans­son, og fort­set­ter:
– De kjø­rer på med fire fem­me­re, og er sto­re og ster­ke. Det gjel­der å stå imot. Det blir spen­nen­de, sier Jo­hans­son.

Ly­stad Ja­cob­sen spa­res
Alt ty­der på at Fred­rik Ly­stad Ja­cob­sen står over kam­pen. Han spil­te hel­ler ikke i Stav­an­ger. Den tid­li­ge­re Frisk-spil­le­ren sli­ter litt med lys­ken. Kan­skje er han til­ba­ke til nes­te kamp.
Pe­ter Jo­hans­son star­ter høyst sann­syn­lig med det sam­me la­get som mot Stav­an­ger: Tre­vor Koenig (mål­vakt) – Mats Lar­sen Mo­stue, Blake Cos­grove – Ei­rik Skads­dam­men, Pål John­sen, Joa­kim Jen­sen (1. fem­mer), An­dre­as Hjelm, Cato Ør­bæk – Ei­rik Bør­re­sen, Chris­ti­an Larrivèe, Lars Erik Hes­brå­ten (2. fem­mer), Jim­my An­ders­son, An­dre­as Øks­nes – And­re Paul­sen, Tryg­ve Hil­le­stad, Mar­tin Blak­seth Huse (3. fem­mer), Remo Ni­co­lai­sen, Ørjan Mik­kel­sen, Ei­rik Sal­sten (4. rek­ke).

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke