24. aug
KLAR FOR TØFFE TAK: Alexander Reichenberg i duell med Håvard Steen og keeper Michal Zajkowski.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
- De kan pipe så mye de vil
I morgen spiller Alexander Reichenberg sin første offisielle kamp på Lillehammer som Storhamar-spiller. Nå er han forberedt på at Lillehammer-fansen kommer til å være etter ham.

Publisert: 14.sep.2015 18:47
Oppdatert: 14.sep.2015 20:27

I vår signerte Alexander Reichenberg under en toårskontrakt med Storhamar. Det ble ikke godt tatt imot av Lillehammer-fansen.

Under treningskampen mot Lillehammer 15. august ble han pepet på hver eneste gang har var i nærheten av pucken.

Storhamars supporterleder, Stian Bekkelund, sa følgende til HA om Lillehammer-fansen: - Det kan virke som det er viktigere for Lillehammer-fansen å pipe på Reichenberg enn å støtte sitt eget lag, sa han.

I morgen regner Reichenberg med å få høre det igjen.

- De kan pipe så mye de vil. Jeg blir bare mer gira av at fansen piper, så det er ikke noe problem for min del, sier Reichenberg, som håper å kunne revansjere den svake prestasjonen mot Vålerenga fredag.

- Lillehammer kommet til å ligge lavt og satse på kontringer - sånn som Vålerenga gjorde. Nå må vi være flinkere til å styre spillet, sier han.

brennhet berglund

Jacob Berglund, som scoret fem mål på to kvartfinaler på Lillehammer i vår, sier han gleder seg til å komme tilbake til Kristins Hall.

- Jeg hadde veldig god flyt der, så det ble noen ekstra scoringer der oppe, gliser svensken, som mener Storhamar har slitt mot Lillehammer i begge treningskampene.

- Vi har vist frem et veldig høyt nivå på starten av sesongen. Men de to treningskampene mot Lillehammer (2-1-tap og 3-3) har vært svake. Vi må klare å styre kampen i større grad enn hva vi har klart mot dem sist. Vi er klare for å skaffe oss tre poeng i morgen, lover Jacob Berglund.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
HERJET: Jacob Berglund hamret inn mål mot Lillehammer i fjor.
FOTO: Rune Steen Hansen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke