7. des
VIL SNU: Alexander Reichenberg håper å snu kvartfinaleserien.
FOTO: Bendik H. Eriksen.
 
- Det blir knalltøft å vinne fire matcher
Storhamar-aktuelle Alexander Reichenberg håper Lillehammer klarer å snu den negative trenden.

Publisert: 11.mar.2015 19.25
Oppdatert: 12.mar.2015 06.53

Storhamar har vunnet de tre første kvartfinalene mot Lillehammer, og nå trenger Hamar-klubben kun èn seier for å slå ut laget fra OL-byen. 

Storhamar-aktuelle Alexander Reichenberg har spilt godt i alle tre kampene, selv om poengene har uteblitt for den ellers så poenggiftige løperen.

- Storhamar har vært mer effektive enn oss. De har utnyttet personlige feil mye bedre enn hva vi har klart så langt. Jeg synes serien har vært forholdsvis jevn, men vi har blitt straffet hardere.

Med 3-0 i kamper ser situasjonen ganske håpløs ut for Lillehammer, men Reichenberg nekter å gi opp av den grunn.

- Det kommer til å bli knalltøft å vinne fire matcher, men vi må bare jobbe på og gi jernet så lenge det fortsatt er mulig.

Reichenberg har lenge blitt linket heftig til Storhamar, og supporternes påfunn med gule Storhamar-t-skjorter med hans navn og nummer på har blitt lagt merke til.

- Det er veldig smigrende å se at supporterne bryr seg om meg. Men jeg har fullt fokus på å gjøre en så god jobb som mulig for Lillehammer. Jeg kan ikke gå rundt og tenke på hva som skjer etter sesongen mens det fortsatt er sluttspill. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at vi skal klare å snu dette, selv om jeg vet at det ser vanskelig ut for oss, sier Reichenberg. 

På dagens trening hadde trener Tor Nilsen stokket om på rekkene i håp om rask suksess. 

- Jeg føler vi må gjøre om for å få litt ny energi inn i laget. I går var vi kun gode i over- og undertall, mens vi var forferdelige i fem mot fem, forklarer Nilsen.

Treneren er heller ikke fornøyd med hvordan backene hans har spilt så langt.

- Vi har gitt bort mange altfor mange mål. Hvis du for eksempel gir Joakim Jensen rom i slottet, så kan du ikke skylde på andre enn deg selv når du ser at det flagrer i nettet. Vi må være mye tøffere, sier Nilsen.

 Storhamar har sendt inn en rapport på Lillehammer-spiller Joachim Fridtjov Jensen etter taklingen på Pål Johnsen i midtperioden tirsdag. Les mer her: - Vi så TV-bildene, det viser klar albuetakling

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TRENER: Tor Nilsen snakker med backen Håvard Steen.
FOTO: Bendik H. Eriksen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke