20. aug
BØRS-VINNER: Ruben Smith vant HA-børsen forrige sesong. Han får denne tegninga neste gang han kommer til Hamar OL-Amfi.
 
- Det er mer tut og kjør her
Ruben Smith har fått en travlere hverdag på flere måter. Nå er han student og pucksnapper i Rosenborg.

Publisert: 30.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Mange ble nok overrasket da målvakten endte opp i Rosenborg til slutt.
Og som nevnt er hverdagen blitt travlere.

- Litt kaos
- Jeg studerer økonomi og administrasjon på BI i Trondheim. Jeg trives som student, og det er herlig å gjøre noe annet ved siden av hockey'n, sier den tidligere Storhamar-spilleren, som forteller at det er en del forskjeller fra Storhamar.
- Spillemessig er det mer tut og kjør her. Det skapes litt kaos, og så gjelder det å kjøre gode overganger. Det er høy intensitet når Rosenborg spiller, sier Ruben Smith, og fortsetter:

Mer hjelp i Storhamar
- Jeg fikk litt mer hjelp i Storhamar. Her er de mer avhengig av at jeg står bra. Vi er et lag som ikke har råd til å slippe inn halvbillige baklengsmål. Men jeg trives bra med det.
Så langt er det blitt 13 baklengs. Etter fire kamper står nykommeren med seks poeng, etter seiere mot Lillehammer borte og Frisk hjemme.
- Jeg følte at jeg var avgjørende både mot Lillehammer og Frisk. Det er moro. Jeg er bra fornøyd med åpningen for min egen del, sjøl om det ble litt for mange baklengs mot Lørenskog sist.
Den kampen tapte Rosenborg 5-1.

- Texas i Leangen
I kveld kommer gamleklubben Storhamar til Leangen.
Og Ruben Smith lover flere supermotiverte Rosenborg-spillere - og trøkk i hallen.
- Simen Hoel Johannessen og Ola Johannessen har jo også spilt i Storhamar, så motivasjonen for noen av oss er grei. Det er Texas i Leangen. Da vi scoret det første målet mot Frisk, hang folk over vantet. Det er en del av fotballsupporterne til Rosenborg som er på kampene også. Det er herlig trøkk.
Mot Frisk var det 1.470 tilskuere som lagde liv i intime Leangen Ishall.

Bodde hos Hjelm
Ruben Smith vant HA-børsen forrige sesong, og han har fortsatt god kontakt med flere av Dragons-spillerne.
- Jeg har veldig mye kontakt med Andreas Hjelm. Jeg bodde hos ham da vi spilte treningskamp i Hamar. Jeg snakker med flere av de andre også. Det blir spesielt å møte dem i seriekamp.

Giret på landslaget
Han har fortsatt ambisjoner om landslagsspill.
- Landslagsspill henger høyt. Det blir spennende etter at Pål Grotnes har vært skadet, og Andre Lysenstøen har lagt opp. Vi får se. Jeg får ikke gjort noe annet enn å redde så mange pucker som mulig.
Rosenborg-målvakten står med 89,8 i redningsprosent så langt. Storhamars Trevor Koenig har en redningsprosent på 93,3. Vålerengas Patrick DesRochers topper med utrolige 97,7 prosent.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke