17. aug
 
- Det har vært en bratt kurve

Publisert: 19.nov.2010 04:12
Oppdatert: -
LØRENSKOG: Michael Smithurst gjorde karriere med godt defensiv spill. Han skryter av Storhamars unge backer.
- Se på hvordan Adrian Saxrud Danielsen, Mats Larsen Mostue og Andreas Øksnes spiller. Det var nok en bratt læringskurve og litt overveldende for dem i starten, spesielt ettersom vi mistet Mattias Livf, Eerikki Koivu og Lars Løkken Østli samtidig. Men de har tatt store steg. Nå begynner de å få bra selvtillit, og har også fått inn ekstra trygghet med hverandre, som gjør at de kan holde litt i pucken, og ikke bare denge den opp med en gang.
Skuddstatstikken i tredjeperiode viste 11-3 til hjemmelaget, men følelsen av at Storhamar hadde kontroll var likevel sterk.
- De hadde mye puck i sisteperiode, og det var først da de begynte å løsne skudd på mål. Vi var flinke til å holde dem på utsiden. I dag spilte vi som vi er blitt enige om at vi skal begynne med på bortebane, for skal vi henge med kan vi ikke bare være gode hjemme. Det ser veldig bra ut nå, og vi har god selvtillit inn mot kampene mot Stavanger, Sparta og Vålerenga, sier Smithurst.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke