24. aug
GLAD: Styreleder Geir Byberg er glad for at klubben nå går en lys framtid i møte.
 
- Det har vært unntakstilstand
Storhamar Hockey Elite står endelig på egne bein.

Publisert: 31.mar.2016 20:57
Oppdatert: 31.mar.2016 21:02

Torsdag kveld avholdt Storhamar Hockey elite årsmøtet, hvor det ble lagt fram et overskudd på rundt 1,2 millioner i overskudd.

Geir Byberg, som torsdag ble gjenvalgt som styreleder, forteller at oppgaven med å kvitte seg med gjeld slik at klubben kunne stå på egne bein, har vært utfordrende.

Fremdeles har klubben en negativ egenkapital, men denne har blitt redusert til 1,4 millioner kroner.

Over til ordinær drift

- Det har vært en kjempejobb som har vært lagt ned av en stor dugnadsorganisasjon. Det har vært en unntakstilstand for å rydde opp, men nå vil vi over til ordinær drift, forteller Byberg til HA-sporten.

Styrelederen håper klubben aldri kommer opp i lignende situasjon, som de nå er i ferd med å legge bak seg.

- Forhåpentligvis vil man ikke merke så mye forskjell i den daglige driften framover, for vi har kommet dit vi vil være. Men vi vil ha det mer formelle, strukturelle i orden, og vi vil i større grad ikke bare fokusere på å redde klubben.

Knallhard jobbing

Byberg forteller at klubben nå ønsker å bygge utover og bli enda større enn hva de er i dag, og at de vil dra inn åbåde håndball- og fotball-gruppa i Storhamar i dette. 

- Hvor viktig at dere nå er frigjort fra andre og kan stå på egne bein?

- Det har vært en unntakstilstand, hvor folk har måtte holde pusten og folk har måtte jobbe beinhardt. Det har ikke vært noe mål å kvitte seg med det, men det er bare sunt at ting er klart, ryddig og tydelig for omgivelsene, forklarer styreleder Byberg. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke