20. jun
NEDTUR: Mattias Livf & co fikk en skikkelig smell mot Manglerud/Star i går. Det kan ikke bli dårligere, mener Livf.
 
- Det kan ikke bli dårligere
Storhamar - Manglerud Star 0-3 Kaptein Mattias Livf satt i garderoben og kikket tomt ut i lufta. Konklusjonen var sterk og klar: - Det kan ikke bli dårligere.

Publisert: 16.okt.2009 08:09
Oppdatert: -
HAMAR: Manglerud Star-spillerne gikk mer på skøyter, orket mer, vant de fleste av duellene, og plukket opp pucken etterpå.

I tillegg scoret de tre mål.
Og holdt nullen.

- Full stopp
- Det var full stopp for oss i dag. Vi var ikke med fra start, og kom aldri inn i kampen. Det var en som jobbet, de andre så på. Det går ikke, sier Mattias Livf.

Hjemmelaget så rett og slett tunge og litt uinspirerte ut. De kjørte rundt på felgen stort sett hele kampen.
Det ble ikke noe vakkert syn.
- M/S gikk mye mer på skøyter enn oss. Vi hadde noen lyspunkter, men så falt vi tilbake igjen. Vi har klart å komme tilbake tidligere, men da har hele laget vært mer på hogget, sier Dragons-kapteinen.

- Så tunge ut
Dragons-trener Rune Gulliksen syntes 1.-perioden var verst.

- 1.-perioden var langt under pari, og vi klarte aldri å komme igjen. Dette var en lærepenge. Vi var i flytsonen. Nå har vi tapt to kamper. Vi så tunge ut i dag, både i beina og hodet. Kampprogrammet er det samme for alle. Vi kan ikke klage på det. M/S så ikke tunge ut akkurat, sier Gulliksen, og legger til:
- Vi klarte heller ikke å sette de sjansene vi fikk. Ting henger ofte sammen. Jeg innrømmer gjerne at det er irriterende å ikke prestere bedre. Vi fant aldri rytmen, sier Gullik.
Oslo-laget tok ledelsen på en litt heldig måte. Ruben Smith fikk en Frisk-spiller i fanget.

Satte ikke sjansene
I 2. periode hadde hjemmelaget noen sjanser. Pål Johnsen og Teddy Midttun luktet på mål, men det gjorde M/S også. Ruben Smith hadde tre kjemperedninger, og rekka med Bonk, Boström og Nygård kjørte skikkelig rundt med hjemmelaget tidlig i perioden.

2-0 kom tidlig i sisteperioden. Et skudd forandret retning, og satte ut Smith. Etter hvert tok Gulliksen ut målvakten og spilte seks mot fire.
Sjansene kom.
Men ikke målene.
Linus Fernström tok alt.
3-0 kom i åpent mål snaue minuttet før kampen var ferdig.
Det var punktumet på en punktert dag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke