18. aug
Tom Erik Olsen
 
- Det ultimate er å slå Vålerenga på Jordal
Tom Erik Olsen har 680 A-kamper for Storhamar, og han følger fortsatt laget tett. Han vet hvor godt det føles å slå Vålerenga. Spesielt på Jordal. Det er optimalt, mener den tidligere storspilleren.

Publisert: 25.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Det er ikke hverdagskost for Storhamar å banke Vålerenga på Jordal. Peter Johanssons karer var veldig nær i sesongens første møte, men røk i sudden.
I Hamar OL-Amfi ble det imidlertid Storhamar-seier over den argeste konkurrenten da VIF ble slått 2-1.
- Det ultimate for Storhamar er å slå Vålerenga på Jordal. Det koster litt mer, og spillerne må være villige til å betale premien, men det drar med seg så mye godt, sier Tom Erik Olsen.

- Har overrasket litt
Den tidligere storspilleren lar seg sjelden overraske av at Vålerenga tar poeng, men synes likevel de har gjort det bedre enn han hadde trodd etter å ha mistet mange spillere.
- Vålerenga har vært flinke og truffet med sine kjøp. Keeperen deres (Patrick DesRochers) har jo tatt 20 poeng alene.
- Vålerenga går som toget. En må fighte med dem helt ut, og det er aldri trygt å lede med to mål på Vålerenga. De kommer alltid tilbake, er seige og har mye stolthet, mener Olsen.

- Har spilt positiv ishockey
Han synes Peter Johansson og Michael Smithurst har fått mye av årets Storhamar-lag.
- Det begynte litt dårlig, men nå synes jeg de har fått sving på laget. Og det ser ut som om spillerne har det morsomt.
- Storhamar har spilt en positiv hockey, men det er fortsatt noen som kan løfte seg litt til. Forskjellen på Storhamar og Sparta var at Sparta hadde fire gode rekker, mens det gjerne er første- og andrerekka som må gjøre det i Storhamar.
Christian Larrivèe,
Olsen er utrolig fascinert av Christian Larrivèe, og mener kanadieren er ligaens desidert beste spiller.
- Han er rett og slett for god for den norske ligaen, sier Tom Erik Olsen.
- Han gjør så mye bra på egenhånd og er i tillegg den komplette lagspilleren. Larrivèe trekker jo alene 1.000 tilskuere til hallen, og er selve kremtoppen på laget. Voldsomt god, mener Tom Erik Olsen, som tror det kan bli tøft for Storhamar å ta medalje i årets serie.
- Men det er mulig.

Salsten enig
Også tidligere lagkaptein, Petter Salsten, synes Storhamar har vokst etter en litt tung start da nye trenere og et nytt lag trengte litt tid på seg til å bli samkjørte.
- Jeg tror det blir tøft å krype opp på medaljeplass, men alt er mulig i en tøff og spennende serie.
- Hva med mulighetene til å slå Vålerenga i kveld?
- De er store, selv om Vålerenga har imponert resultatmessig. De har mistet mange spillere, men likevel prestert veldig bra. Vålerenga har sluppet til unge spillere, og de har skaffet seg god import, sier Salsten, som i likhet med Tom Erik Olsen tror Johan Ramstedt vil heve Storhamar-laget:
- Det er naturligvis avhengig av hvordan han er i form. Men er han slik han avsluttet forrige sesong for Storhamar, vil han være en tilvekst for alle lag, mener Salsten.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke