17. jul
SKUFFET: Lars Løkken Østli innrømmer at det er tøft å stå opp etter tunge tap.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
- Det var kjedelig å stå opp i dag
Lars Løkken Østli forteller at de svake resultatene går inn på ham.

Publisert: 19.feb.2016 18:25
Oppdatert: 19.feb.2016 18:25

I går ble Storhamar regelrett ydmyket mot et godt og aggressivt Lørenskog-lag. Hele 5-0 viste lystavla da 60 minutter var unnagjort.

SE OGSÅ: Oskar Östlund etter ydmykelsen: - Jeg skjemmes 

I kveld møtte HA-sporten Lars Løkken Østli, og han var langt ifra fornøyd med det Storhamar viste fram i går kveld.

- Vi ble spilt over, holdt oss ikke samlet, og så ruset vi på overalt. Vi vant ikke dueller, og forsvarsspillet var altfor dårlig. Det var en kollektiv svikt i går kveld, sier han.

spiller for komplisert

- Hva kan du og de andre rutinerte spillerne gjøre for å hindre at slike tap skal skje?

- Vi må ta tak i de enkle tingene. Hockey er enkelt lagspill, så vi trenger ikke å spille så komplisert. Vi må bare prøve å hjelpe hverandre, sier Løkken Østli, som innrømmer at han tenker mye på lagets varierende form.

- Det var kjedelig å stå opp i dag, men samtidig må vi på jobb. Ting går videre. Vi må bare prøve å snu det. Vi har spilt noen gode kamper, men så spiller vi dårlig igjen. Det er kort tid til sluttspillet, og nå tror jeg vi må kjøre på, ha det artig, sier han.

Vil ha revansje mot Stjernen

Søndag møter Storhamar tabellnabo Stjernen i Fredrikstad, og den kampen bør Storhamar vinne dersom 4. plassen skal være innen rekkevidde.

- Vi er vonde å møte når vi spiller samlet. Vi vil ofte veldig mye i kampene, men vi klarer ikke å bruke energien riktig når vi ruser på som i går. Det må vi endre på til søndag, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke