11. des
GLAD: Pål Johnsen er fornøyd med at Patrick Thoresen kan være på vei tilbake til Storhamar.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Håper at Thoresen kan sette fyr på garderoben
Pål Johnsen mener at Patrick Thoresen er blant de beste spillerne i Europa, og nå håper han at klubben kan nyte godt av Thoresens vinnerkultur.

Publisert: 09.mar.2016 18.17
Oppdatert: 10.mar.2016 10.55

Tidligere i dag hadde TV 2 nyheten om at Patrick Thoresen kan være på vei til Storhamar allerede i sommer.

Les saken her!

Storhamar-assistenttrener Pål Johnsen er glad for at kameraten kan komme til å gjøre comeback for Storhamar.

Viktig leder

- Jeg har visst om dette en stund nå, og det er utrolig stort for oss som klubb. Han er en bra mann å få inn, en stor leder. Han har vært blant de beste i Russland, og nå herjer han i Sverige. 

Johnsen håper at Thoresen kan bli en viktig mann i garderoben.

- Patrick stiller jævlig harde krav, og det vil være viktig for hele gruppa. Jeg tror han kan gi oss en skikkelig kick-start på sesongen, sier Johnsen, før han legger til:

- Patrick vil være viktig for gruppa, og han vil være en viktig mann for å få til en bedre selvjustis i gruppa. Det kan ikke være sånn at trenerne må ta tak i alle problemene, sier Johnsen.

Ti spillere på is

Det var kun ti spillere som trente på is i dag, men Johnsen er ikke bekymret av den grunn.

- Det ble veldig mye belastning på få spillere i går, og da er det fint å ta en fridag i dag. Vi gønner på for fullt fra i morgen, sier Johnsen, som er klar på at Sparta er favoritter.

- Det spilte ingen rolle hvilket lag vi fikk i kvartfinalen. Sparta har vært bedre enn oss i serien i år, og sånn sett ser jeg på oss som undedrogs. Vi må slippe ned skuldrene og nyte at det er sluttspill. Sola er i ferd med å komme fram, og nå begynner den tiden som er morsomst, smiler Johnsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke